Счетоводител №1 на Дупница Ваня Терзийска черпи с червено вино, баници и сладки, отрупаха я с цветя

Filed under: Оживление |

04-24-02  P1190026

Най-известната именичка в Дупница на Ивановден – шефката на финансовата къща на община Дупница Ваня Терзийска, грееше от щастие на имения си ден и черпеше за здраве в кабинета си.

С бутикова червена рокля стилната дама посреща през целия ден колеги, приятелки, дошли да й честитят имения ден. Неотлъчно до именичката бе по-малкият й син Андрей. Ваня Терзийска има двама синове – Станислав и Андрей. От сина си Станислав тя има внук Йордан, кръстен на съпруга й Йордан. На Йордановден цялото семейство на Ваня Терзийска заедно със синовете Андрей и Станислав и снахите Петя и Димитрина празнуваха двоен имен ден – на внучето Дани и на съпруга й Йордан. За двамата именици имаше много подаръци и танци, сподели Ваня Терзийска. Щастливата именичка, почерпи гостите си за имения си ден с червено домашно вино, баници и сладки.

04-24-02  P1190027

Ваня Терзийска е голям естет и в офиса си освен многобройните си грамоти и награди е направила и уникална новогодишна украса. Сувенир със свирещ с уста музикант през целия ден правеше серенада на именичката. В над 10 портретни снимки Ваня е запечатала интересни моменти от израстването на любимеца на всички във фамилията – внука Дани.

04-24-02  P1190036

Снимките на малкия Дани ме зареждат с положителна енергия и любов, сподели именичката. Най-красивото пожелание за имения си ден Ваня Терзийска получи от съпруга си Йордан Терзийски, който с много любов пожела с Ваня скоро да си имат и малка внучка Ваня и така Йордановден и Ивановден да честват с по двама именици у дома. Синът Андрей кавалерства да прибере майка си у дома, където цялата фамилия очакваше прибирането й с парти изненада за имения й ден.

Снимките:

1 Именичката Иванка Терзийска бе отрупана с огромни  букети по случай Ивановден

2 Портретните фотографии на израстването на внучето Дани зареждат младата баба с неповторима енергия за работа и живот

3  Именичката Ваня Терзийска с по-малкия си син Андрей

Spread the love