Трима от отбора на „Банско” преминават в други отбори

Filed under: Спорт |

Мартин Станкев отива в елитния „Славия”, Любомир Витанов и Георги Ангелов в борещите се за влизане в „А” група „Пирин” (Благоевград)

07-21-01-Berbatov-monaco

Любомир Витанов, Георги Ангелов и Мартин Станкев няма да стартират зимната си подготовка с мъжкия отбор на «Банско».

Изпълнителният директор на клуба то курортния град Йордан Баряков сподели следното: „Огледахме предложенията, направени от трите клуба към нашите футболисти. Разбрахме се по всички въпроси и вече може да се каже, че преминаванията на Мартин Станкев в елитния „Славия”, на Георги Ангелов – в „Монтана” и на Любомир Витанов в „Пирин” (Благоевград) са факт. Предстои само формалното представяне на документите пред СТК на БФС за разтрогване на договорите им по взаимно съгласие. Политиката на нашите спонсори и на ръководството на клуба е била винаги да не се спира развитието на футболисти, играещи в нашия отбор, след като има оферти за тях от отбори с по-големи финансови възможности и бъдеще. Мартин Станкев отива в най-стария клуб – елитния „Славия”, Георги Ангелов – в „Монтана”, които със сигурноcт ще бъдат в майсторската група, а Любо Витанов в именития „Пирин” (Благоевград), който също се е устремил към влизане в голямото футболно семейство от есента на 2015 година. В момента треньорският щаб на мъжкия отбор, начело с Александър Томаш, са на стаж в европейския футболен гранд „Монако”. Връщат се във вторник и тогава ще уточним всички въпроси около селекцията и нещата около зимната подготовка за пролетния дял от първенството на „Б” група. До старта на първия етап от зимната подготовка ще има яснота кои ще бъдат новите имена в отбора, които ще облекат тренировъчния екип още от четвъртък при местни условия. Със сигурност ще заложим само на млади и перспективни момчета“, коментира Йордан Баряков.

Треньорският щаб на „Банско” на стаж в „Монако” при Бербатов

Треньорският щаб на втородивизионния ФК „Банско” начело със старши треньра Александър Томаш е на стаж във френския „Монако”, разкри изпълнителният директор на клуба Йордан Баряков. Както е известно, Томаш и асистентите му Константин Мирчев и Тодор Кючуков са сред най-близките приятели на звездата на „Монако” Димитър Бербатов и с това гостуване ще обогатят знанията си за футболната стратегия и тактика в княжеството.

Снимка:

Димитър Бербатов

 

Spread the love