„Най-красиво тяло на Вселената” Жана Янева от Благоевград: Нямам гадже, не си падам по футболисти, въпреки че са ми правили неприлични предложения, ще специализирам бизнес администрация в Лондон

Filed under: Звезди |

08-13-01-

Благоевградската миска Жана Янева, носителка на приза „Най-красиво тяло във Вселената”, отрече да е излизала с футболисти, въпреки че не са й липсвали неприлични предложения от тяхна страна – пише „България днес”. Красавицата нашумя с първото си място в престижен международен конкурс „Най-красиво тяло на Вселената”, чийто домакин беше турският курорт Бодрум – припомня изданието.
„Не съм имала връзка със спортист” – споделя пред изданието 25-годишната красавица. „Просто така се е случило. Сваляли са ме, но им казвам, че не става.

08-13-01-222

Просто не са ми допадали. От футболистите харесвам Димитър Бербатов. На конкурса „Мис Благоевград” преди години бях наградена от неговата майка Маргарита. Жана Янева има спортна жилка в кръвта. Тя е бивша тенисистка. „Тренирах от 6-годишна и съм участвала в много турнири. Когато бях на 15-16 години, паднах лошо, докато карах ски. Счупих си ръката и изпуснах цяла година тренировки. След това дойде и отказването” – призна миската.
Красавицата не изпуска да гледа тенис турнирите с участието на Григор Димитров и Цветана Пиронкова. „Не ги познавам лично, но много им се радвам. С Гришо бих излязла на вечеря, стига да не беше обвързан с Мария Шарапова. Иначе ще ми бъде интересно да си говорим за тенис” – споделя Жана Янева.

08-13-01---2_n

Красавицата в момента е без човек до себе си. На този период набляга на ученето. „Завършвам магистратура по бизнес администрация, а след това имам желание за специализация в Лондон” – обяснява миската.
Една от най-красивите българки беше призната лично от милиардера Донабд Тръмп. Преди 2 години тя участва на конкурса „Мис Вселена”, който е спонсориран от богаташа.
„Запознахме се, а той лично ме поздрави за доброто представяне. Не ми е правил намеци. Всичко беше на професионално равнище. През цялото време имаше охрана, която се грижеше за нас. Сред публиката в Лас Вегас имаше доста известни спортисти, включително и футболисти от „Лос Анджелис Галакси” – спомня си Жана Янева. При разговора си с Тръмп тя го поканила лично да посети България, тъй като досега не е бил в нашата страна.

Същевременно световният топ модел Шанина Шайк, която е в редиците на Victoria’s Secret от 2012 година насам, е доста назад с модните тенденции. Докато Мис България – Вселена 2012 се яви на финала на конкурса в Лас Вегас, където Доналд Тръмп не спести комплиментите си към нея, Шанина облече роклята на Блумарин едва две години по-късно. Жана Янева се появи с бляскавата рокля много преди Шанина, която преди броени дни посети благотворително събитие в Милано с нея.
Според информатори бутиковата рокля е на стойност около 10 хиляди евро и самата Жана Янева е една от малкото й притежателки в цял свят.

 

Spread the love