Перничанинът Кико Василев гушка тигър в Тайланд: Сърцето ми биеше с 200 удара в минута

Filed under: Перник |

Кико и приятелката му Ивет Иванова яздиха слон и се пекоха на плажа на Леонардо ди Каприо

09-01-04  Перничанинът Кико Василев гали тигър в зоологоческа градина в Тайланд.

Перничанинът Кико Василев заведе красивата си приятелка на екзотично пътешествие накрай света. Влюбената двойка стегна куфарите за Тайланд и се наслади на разходка със слон и екстремното изживяване да застане очи в очи с кръвожаден тигър.

09-01-04  Двамата Влюбени във Тайланд

Кико и Ивет Иванова все още не са се върнали от екскурзията си в Тайланд. Младата двойка посети най-известните забележителности на екзотичната страна. Едно от най-вълнуващите места, на което стъпиха, бяха островите Пи Пи, и най-вече плажът Пи Пи Лех, където е сниман филмът „Плажът “ с Леонардо ди Каприо.

09-01-04  Двойката се снима с симпатична маймунка

Там перничанинът Кико се излегна досущ като известния холивудски актьор и се снима за спомен. С най-много адреналин в Тайланд перничанинът се зареди в местна зоологическа градина, където влезе в клетката с тигри. „Четири пъти питах човека, който отговаряше за тигрите, дали е безопасно и той ме увери, че е така. Престраших се и влязох вътре.

09-01-04  Кико и Ивет , яхнали слон

Погалих един от тигрите. Сърцето ми започна да бие с 200 удара в минута, особено се изплаших, когато тигърът се изправи и ме погледна“, споделя Кико.

09-01-04  На остров Джеймс Бонд -

Освен при тигрите младите се возиха на слонове, снимаха се и със симпатична маймунка. Двойката определи това пътуване като „сбъдната мечта“, а приятелите им ги отрупаха със стотици похвали и ги чакат да се завърнат с нетърпение, за да им разкажат подробности около преживяванията им в Тайланд.

Снимките:

1  Перничанинът Кико Василев гали тигър в зоологоческа градина в Тайланд

2 Двамата влюбени в Тайланд

3 Двойката се снима със симпатична маймунка

4 Кико и Ивет, яхнали слон

5 На остров „Джеймс Бонд“

Spread the love