Сагата в МБАЛ приключи: Д-р Владимир Пандев сдаде шефския пост в болницата в Благоевград след намесата на полиция и прокуратура  

Filed under: Благоевград |

 Новият управител д-р Огнян Митев скоро ще обяви екипа, с който ще работи

22-02-02  pandev11

След намесата на полиция и прокуратура болничният шеф д-р Владимир Пандев напусна кабинета си в МБАЛ-Благоевград. Това стана вчера на обяд. Само няколко минути по-късно в кабинета влязоха лидерът на общинската организация на ГЕРБ Йордан Андонов, д-р Иво Димитров и бъдещият шеф д-р Огнян Митев. Любопитното в случая е, че те не се засякоха при рокадата. Така сагата в МБАЛ приключи. Както „Вяра” писа, миналата седмица бе белязана от скандали и разправии между назначения нов началник на здравното заведение и досегашния, който упорито отказва дни наред да напусне, въпреки че получи заповед за уволнение.

22-02-02-огнян-митев2

Според д-р Пандев уволнението му било незаконно, а процедурите не били издържани юридически. Наложи се новоназначеният управител на болницата д-р Огнян Митев да сезира прокуратурата за самоуправство. Наложи  се и полицията с призовка да извика на разговор д-р Пандев. Едва тогава той обяви решението си да освободи кабинета. Той е и лидер на общинската структура на БСП-Благоевград. От вчера управител на болницата е гинекологът д-р Огнян Митев, който тепърва ще обяви екипа, с който ще работи.

Снимките:

1 д-р Владимир Пандев

2 Д-р Огнян Митев

Spread the love