Главният секретар на агенцията за метрология Валентин Чиликов отпразнува 45-и рожден ден, призова: Раздавайте любов, за да ви се връща

Filed under: Оживление |

23-24-02  64_n

Весел и незабравим 45-и рожден ден отпразнува бившият кмет на община Струмяни Валентин Чиликов. Телефонът му не спря да звъни през целия празничен ден, десетки бяха приятелите, роднините и познатите, които не пропуснаха да го поздравят на най-личния ден в годината. Страницата му във фейсбук пък буквално бе отрупана с безброй пожелания за здраве, щастие и късмет. Безброй бяха и подаръците, които той получи, сред най-атрактивните такива бяха сувенирите във формата на слончета, символизиращи късмета във всяко едно ново начинание.

23-24-02  559_83609641_n

„Чувствам се изключително щастлив човек. Жив съм, здрав съм, работя, всички хора, които обичам, са до мен, това е всичко, което искам. На 45 години човек винаги по някакъв начин прави равносметка на живота си за това какво е направил досега и какво още иска да направи. За себе си мога да кажа, че съм доволен от постигнатото дотук и в личен, и в порфесионален план. Не се оплаквам от нищо, колкото толкова”, каза специално пред наш репортер Валентин Чиликов. И като истински представител на въздушния знак Водолей, той призна, че най-важното нещо на този свят за него е любовта. „Независимо в каква форма е, независимо към кого е насочена тя, любовта е магията, която движи света. Раздавайте любов, за да ви се връща любов”, съветва Валентин Чиликов.

23-24-02  _n

Екскметът, който към момента работи като главен секретар в Държавната агенция за метрология в София, уточни още, че възнамерява да отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг, заобиколен само от най-близките си хора, роднини и приятели. Екипът на в. „Вяра” от сърце му желае много здраве, радост и сбъдване на всичките му мечти.

Снимките:

1 В страстен танц на дансинга

2 Любовта е магия, казава В. Чиликов

3 В. Чиликов (първият вляво) със свои приятели

 

Spread the love