ЮЗУ преподавателката Зинаида Иванова с еротичната фотосесия се пусна в конкурс за красота, студентите я боготворят

Filed under: Благоевград |

Любомир Димитров: Това е жената, която може да засрами кокичетата

25-01-14 zinaida1

Преподавателка от ЮЗУ „Н. Рилски“ се впусна в надпреварата по красота във фейсбук. Красивата асистентка в Стопанския факултет Зинаида Иванова участва с няколко професионални снимки. Нейни колеги и приятели веднага я подкрепиха в надпреварата. „Това е жената, която може с невероятния си чар да ни предизвика, провокира и дори накара да се усмихнем, жената, която може да засрами дори и ранно разцъфналите кокичета и ги обгърне в приятелска завист… жената, която заедно се усмихва с пролетното слънце!”, написа на стената й Любомир Димитров.

25-01-14-  zinaida3

„Личности, спечелили други призове, бледнеят пред харизмата и колоритността на тази особа… гласувайте”, призова и Емил Николов.

Преди години Зинаида Иванова пусна в профила си във фейсбук свои еротични снимки от морската си почивка, с което събра погледите на студенти и колеги. Студенти коментираха, че ако всички асистентки в университета изглеждат така, щяха с желание да посещават лекциите, а не да се скатават.

25-01-14 zinaida5 25-01-14  zinaida-4

Мненията в социалната мрежа бяха  доста противоположни. Част от интернет потребителите определиха снимките  като неморални и противоречащи на ценностите, които трябва да изповядва един преподавател. „Снимките са хубави, но има някаква граница. Все пак тя е преподавател, а не чалга певица”, пишеше възмутен гражданин. Други пък не виждат нищо лошо в това русалка като Зинаида  Иванова  да се покаже по този начин. „Не виждам нищо скандално в тези снимки. Зинаида доказа, че освен умна е и красива”, гласеше друг коментар.

Иванова  е докторант, от няколко години преподава икономически теории и икономически анализ в катедра „Мениджмънт и маркетинг”. Омъжена е и има едно дете. Според студентите от Стопанския факултет, освен че е красива като модел, Зинаида е и способен преподавател. Завършила е няколко специалности, сред които и право, и владее английски, италиански и френски.

Снимките:

1 и 2 Зинаида  Иванова

3 и 4  Преподавателката пусна в профила си във фейсбук свои еротични снимки.

 

 

 

Spread the love