Търсят луди глави да си купят хотел за 192 000 лв. в Трънско, съдия-изпълнителят Стилиян Бадев преследва до дупка длъжниците от пернишката фирма „Здравей”

Filed under: Перник |

29-08-02-

Ентусиасти с излишни пари за харчене могат да станат собственици на хотел за 192 000 лв. Комплексът в трънското село Слишовци отново кацна на тезгяха, но за далеч по-малко пари от обявената миналата година цена от 240 000 лв. Сега стойността на хотела е смъкната почти наполовина. Хотелът в Слишовци е собственост на пернишката фирма „Здравей – 2004” ЕООД. Той е двуетажен, със застроена площ 675 квадратни метра. В хотела има 6 стаи и два апартамента със собствени санитарни възли. Има и четири помещения за персонал. Сградата има локално парно отопление, разполага с ресторант, кухня, конферентна зала, тераса и др.

29-08-02 w

Продава го частният съдия-изпълнител Стилиян Бадев заради неизплатен дълг на собсвениците към банка. Бадев на няколко пъти прави опити да продаде хотела, но удря на камък. „Трябва да си луд, за да купиш такъв хотел, забутан в тилилейските гори на Трънско. Хотелът е пред разпад, обзавеждането е още от соцвремената. В селото живеят 29 души, всичко е забравено от Бога. Няма надежда хотлът да си намери нов собственик”, коментират хора от Пернишкия край.

Spread the love