Сашка Васева: В същото заведение, в което снимахме клипа с Криско, Илия Павлов ми подари първия безжичен микрофон

Filed under: Звезди |

41-11-04 e2

Сашка Васева от години успява да съчетава два коренно различни образа – този на провокативната фолк звезда и друг, на обикновено „момиче от село“, както сама се определя. Тя не крие, че обича селския живот, а в имението си край Дупница гледа кози, кокошки, произвежда и биозеленчуци.

41-11-04 6

За тази дейност легендарната певица разчита на своя баща, който й помага. „Много ме е страх от змии и затова трябваше добре да изчистим терена около къщата“, споделя тя в „Преди обед“. Сашка признава, че се чувства щастлива от начина си на живот, облича се съвсем ежедневно и няма нищо общо с екранния си образ. Фолк звездата участва като персонаж в новия видеоклип на Криско. „Аз съм като актриса, но играя себе си“, обобщава тя и добавя, че се чувства поласкана, че рапърът я е поканил именно тя да пресъздаде правдиво атмосферата на купоните през 90-те години. Лентата към сингъла „Златните момчета“ е заснета в култово заведение, което в онези години е било любимо за тези момчета. „Даже на това място аз бях получила първия си скъп микрофон като подарък от Илия Павлов.

41-11-04 4

Дотогава пеехме с кабелни микрофони. По онова време си беше голям лукс да имаш безжичен, аз може би бях една от първите, която имаше такъв“, разказва изпълнителката на „Левовете в марки“. „Хората затова изпитват носталгия към времето с Тодор Живков. Свързват го с прехода. Тогава имаха свободни пари, не знам откъде идваха, те извираха“, коментира още тя. Певицата призна, че покойният бос Поли Пантев й е помагал много, но двамата не са били интимни. „Той беше мой благодетел, без консумация. Харесвах го, но исках мъж, за когото да се оженя, а той искаше да му бъда държанка, да се забавлява. Не съм обаче такъв тип жена, обичам сериозните отношения“, разясни Сашка Васева, пише signal.bg.

Spread the love