„Марек” и „Литекс” спукаха топката на „Бончук”, дупничани спечелиха ценна точка

Filed under: Спорт |

54-21-01-20150309.ashxtnikcn

 

Доста безлично първо полувреме изиграха футболистите на „Марек” и „Литекс” на стадион „Бончук” в Дупница, докато се нагодят на тежкия терен. Прави чест на домакините, че се бяха погрижили да подготвят терена за нормално протичане на този двубой.

Първото полувреме на срещата едва не приспа зрителите. Двата тима играха в бавно темпо, а опасности пред двете врати липсваха. Нападателят на „Литекс” Маарс пропиля единствената възможност за гостите от Ловеч, като ударът му от точката на дузпата отиде в аут. Асприля пък на два пъти опита късмета си от пряк свободен удар, но не успя да реализира.
През втората част ситуацията на терена не се промени много. Гостите бяха по-активни, но отново не успяваха да намерят правилния път към вратата на „Марек”. Домакините от своя страна отвърнаха само с един удар с глава на Виячки, който бе избит от Баривиера.
До края на срещата нито един от двата тима не успя да сътвори нещо интересно и след скучни 90 минути срещата логично приключи при резултат 0:0.
„Марек“: Емил Михайлов, Илиян Гаров, Мартин Кавдански, Емил Виячки, Димитър Петков (81-Василев), Борислав Николов, Александър Манолов (90-Кръстовчев), Мартин Димитров, Павел Петков (69-Лахчев), Златко Бонев, Крум Бибишков

Spread the love