Фирмата на Емил Кривошиев „Бекастрой” единствен кандидат да асфалтира Самоков за 2 870 000 лева

Filed under: Актуално от днес,Самоков |

61-08-01 -Емил-Кривошиев-Бекастрой-ЕАД-copy

Поръчка за избор на изпълнител за дейностите около асфалтирането се проведе в община Самоков. Стойността на заложените дейности е 2 870 000 лева.

Обект на поръчката е Основен и текущ ремонт на улици и тротоари в населени места и основен ремонт на 4-ти клас пътна мрежа на територията на община Самоков. Комисия с председател инж. Евелина Перфанова организира и проведе тръжната процедура. Само една фирма бе подала документи за участие – „Бекастрой“ ЕАД. Интерес към поръчката бе проявен и от други фирми, които бяха отправили запитвания, на които своевременно получиха отговор. Фирма „Трейс“ бе подала жалба в Комисията за защита на конкуренцията.

61-08-01 Evelina-Perfanova

В крайна сметка на вчерашната процедура участие взе само една фирма. Документите й, изискуеми съобразно процедурата, бяха налице и премина на следващ етап за отваряне на ценовото предложение. Предстои комисията да изготви протокол за класиране и да се сключи договор за възлагане. Изпълнителят трябва да извърши основен ремонт на улици в гр. Самоков на стойност до 280 000 лева с включен ДДС по зададени от възложителя видове СМР на следните участъци от ул. „Преспа”, „Цар Симеон”, „Христо Йовевич” и ул. „Ген. Раздишевски”. Обект на поръчката е и извършване на текущ ремонт на улици в гр. Самоков и населените места на община Самоков на стойност до 2 319 000 лева, както и основен ремонт на 4-ти клас пътна мрежа на територията на община Самоков на стойност до 271 000 лева. Извършване на основен ремонт на общинска пътна мрежа Железница – Ковачевци-Ярлово, Долна баня-Самоков-Гуцал. Ремонтите ще се изпълняват съгласно зададените технически спецификации.

 

Снимките

1 Шефът на „Бекастрой” Емил Кривошиев

 

2 Инж. Евелина Перфанова

 

Spread the love

Коментар за: Фирмата на Емил Кривошиев „Бекастрой” единствен кандидат да асфалтира Самоков за 2 870 000 лева

  1. Е то хубаво Г-н Кривошиев, ама вземете се научете да асфалтирате първо защото щетите материала само със което се доказахте много пъти , то евтиното излиза скъпо на края ама кмета Владимир Георгиев още не може да възприеме че така повече не може да продължава ,да прахосват средствата на самоковци по най безконтролен и безотговорен начин!!!!!!!!!!!

    факти
    2015/март/17 at 21:22 PM