Излезлият от затвора кюстендилец Борислав Боянов вилнее в Гоцеделчевско, открадна компютър, колело и 150 лв.

Filed under: Гоце Делчев |

110719-police_01

Полицаи от Гоце Делчев задържаха 24-годишния Борислав Ромеов Боянов от Кюстендил, който проникна в частен дом в гоцеделчевското село Баничан. Благодарение на сигнала от 44-годишната собственичка крадецът бил заловен. От смелата реакция на жената гастролиращият крадец избягал, но след полицейско издирване белезниците щракнали около китките му.

Установено е, че Борислав Боянов е извършил и друга кражба същия ден от къща в с. Господинци, откъдето успял да открадне преносим компютър, велосипед и около 150 лева. В РУ-Гоце Делчев е образувано досъдебно производство, а работата по документиране на престъпната дейност на младия кюстендилец продължава.

24-годишният Борислав Ромеов Боянов от Кюстендил е с богато криминално минало, наскоро е излежал присъда за кражби и други престъпления в затвора в Бобов дол. Там се запознал с излежаващи присъди лица от Гоцеделчевско и след освобождаването им от затвора той пристигнал в Гоце Делчев, сформирали си група за кражби и обири, каквито в последните месеци изобилстват в региона.

Spread the love