Попската щерка Анна-Мария от Дупница гони с нож баща си отец Методи, крещи побесняла из двора: Къде си, мършо, ще те заколя, ще те запаля, мъртъв си

Filed under: Дупница |

Тъщата на Галевия съдия Бамбов – Кирилка Фурнаджиева, спаси къщата ми от опожаряване, разкри отец Методи

 Развилнялата се тийнейджърка, нахъсвана от дядо си Симеон Шилегарски, чичо на Пламен Галев, с думите: Давай, дедовото, разбий всичко, откъсни му главата

Полицаите подминават екшъна, след като установяват, че там е бащата на оръжейника №1 на Дупница Иван Шилегарски

77-01-01  DSC00098 copy

Попската щерка Анна-Мария Кръстева нахлу с нож в ръката в родния си дом с цел да заколи баща си отец Методи заради изявлението му, че е пребила собствената си майка презвитерата Евелина преди няколко дни. 18-годишната Кръстева разбила входната врата и крещяла с цяло гърло, така че да я чуе цялата махала, и изкарала акъла на тъщата на Галевия съдия Красимир Бамбов – Кирилка Фурнаджийска.

78-01-01-Bambov

„Баща ми, мъртъв си, сега те заклах. Къде си, мършо, ще те запаля. Теб й майка ти на село, баща ти го закопах. Ние сме силни с дедо и вуйчо, мъртъв си”, бесняло момичето, разказа уплашен до смърт отец Методи по телефона и добави:

78-01-81--Galevi-229737

„По едно чудо съм жив, оказах се в София, а не у дома. Дъщеря ми е неадекватна, откакто попадна в компанията на Галевите охранители. Съсипаха ми детето. То не е същото”, плака дядо поп в редакцията на вестник „Вяра”. Той разкри фрапиращи истини. Оказа се, че неговият шурей е оръжейникът на РПУ-Дупница, Иван Шилегарски. „Дъщеря ми вчера е била придружавана от дядо си – моя тъст Симеон Шилегарски от дупнишкото село Баланово, шеф на полицията в Дупница по време на комунизма, родственик на Пламен Галев. Вие знаете, че родителите на Пламен Галев са от Баланово и Симеон Шилегарски е пръв братовчед на бащата на баретата. По тази линия неговият син Иван Шилегарски беше назначен за оръжейник в РПУ-Дупница, целият боен арсенал на бандата е бил раздаден от него.

78-01-81--vladimir angelov- stukleto 1232

По време на скандала дядо ми Симеон Шилегарски е стоял до колата на улицата пред дома ми и насъсквал дъщеря ми с думите: „Давай, дедовото, разбий всичко, откъсни му главата”. Господ ме е спасил, не бях в дома си, трябваше да замина към Семинарията, където водех изпит на студенти. Животът ми е в опасност, то се вижда, но няма човек в държавата, който да ме защити. Шилегарски управляват оръжието в Дупница от времето на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. После командата поеха пак БСП, сага пак са ГЕРБ на власт, но положението в полицията, прокуратурата и съда в Дупница и Кюстендил е все едно и също. Според вас обикновените хора като мен кой да ги защити? Аз съм пример за това, че в България няма справедливост, но в България има медии и истинска журналистика. Преди да стана свещеник, бях репортер и съм работил с част от екипа на вестник „Вяра”, които отговарят на девиза си „Верни на читателите с верните новини”.

77-01-81-Za Lidia ot Toni

Целият екшън ми го разказа съседката от втория етаж. Живея в една къща с тъщата на бившия шеф на Окръжния съд в Кюстендил – Красимир Бамбов, сега редови съдия, известен в обществото, че освободи срещу гаранция от по 50 000 лв. Братя Галеви. Съседката ни Кирилка Фурнаджиева е съпруга на окръжния съдия Янко Фурнаджиев и майка на адвокат Катя Фурнаджиева – съпруга на Бамбов. Възрастната жена е наблюдавала сцената от прозореца на къщата си. Тя се свърза с мен по телефона и аз чувах крясъците на дъщеря си. Къщата ми не е в пламъци само благодарение на 82-годишната тъща на Красимир Бамбов. Фурнаджиева ми каза: „Отче, те ще те заколят. Дошли са да те запалят. Покрай тебе ще горя и аз.

233-02-02  mikov11

Най-странното е, че до дъщеря ти е дядо й Симеон Шилегарски, който се наслаждава”. Веднага позвъних в РПУ-Дупница и поисках патрулка. Малко по-късно Фурнаджиева ми предаде, че патрулката е пристигнала и е чула разговора между полицаите и тъст ми Симеон. Единият от униформените му казал „Здравейте, господин Шилегарски, вие сте бащата на КОС Иван Шилегарски, няма проблем”. И си тръгнали”, разказа отец Методи и добави: „Вече няма какво да губя, изглежда загубих дъщеря си безвъзвратно. Тя е под влияние на освободения от затвора гард на Братя Галеви Владимир Ангелов-Стъклето. Тя го боготвори, нищо че му плаща сметките. Възможно е той да стане неин кум, защото приятелят й е гард на Стъклето. Дъщеря ми е в жесток капан, в джоба й преди време полицаи намериха дрога. Детето ми не принадлежи на себе си, нито на мен. След боя, който нанесе на съпругата ми Евелина, извиках полиция. Разказах всичко това на полицаите, но те ми казаха: „Това си е ваш семеен проблем, оправяйте се”. Аз няма как да се оправя, смятам, че тези, които трябва да бдят за сигурността на нашите деца по улиците и заведенията, са полицаите. Но те арестуват жертвите на наркотрафикантите и наркоразпространителите. А те, като в моя случай, привличат жертвите си с ласки, нежност и внимание. Разказвам всичко това, за да предупредя семействата в Дупница – внимавайте, бандата на Братя Галеви е на свобода и сега се опитват да си възвърнат величието и славата, които имаха по време на кметуването на техния кмет Атанас Янев и БСП”, каза свещеникът.

След като потрошила входната врата с нож в ръка, Анна Кръстева влетя в редакцията на вестник „Вяра” с намерение да пребие главния редактор и репортерите. Заварила в редакцията обаче само главната счетоводителка, над която изсипала груби закани: „Ще ви смажа, ще ви разкъсам на парчета”. Сграбчила вестник „Вяра” и разкъсала броя от понеделник. В него на цяла страница баща й разказа за любовната й връзка с гарда на Владимир Ангелов Стъклето – Санде и безобразията, които върши у дома под тяхно давление. Отецът заяви, че по този начин Ангелов му отмъщава за това, че свидетелства срещу него в прокуратурата.

Отец Методи разкри, че многократно свещениците под строй и под дулата на въоръжената охрана на Братя Галеви са били привиквани в предприятието на Атанас Янев „Специалремонт” в края на града, за да изпълняват конкретните им разпореждания. Свещениците били заставяни дори да приемат Братя Галеви като църковни настоятели, въпреки нежеланието им. За тези свои думи отец Методи беше отстранен от работа и стана свещеник без енория.

Снимките:

1 Отец Методи

2 Красимир Бамбов

3 Пламен Галев

4 Владимир Ангелов-Стъклето

5 Евелина Кръстева

6 Михаил Миков

Още по темата:

Отец Методи от Дупница: Владимир Ангелов-Стъклето държи в ръцете си дъщеря ми Анна-Мария, тя преби майка си, страхувам се за семейството си…

 

Spread the love

Коментар за:  Попската щерка Анна-Мария от Дупница гони с нож баща си отец Методи, крещи побесняла из двора: Къде си, мършо, ще те заколя, ще те запаля, мъртъв си

  1. Попе, това звучи като латиносериал . Попадиката не се изказва , само ти – верно ли е всичко това?!

    николаевски
    2015/април/07 at 13:19 PM