Дързък обир в Дупница! Маскирани крадци задигнаха стоки за над 10 000 лв. от магазин „Войнишки”, собственикът Борислав: Влезли са въпреки СОТ-а, давам награда с 3 нули

Filed under: Дупница |

81-02-01 623 copy

Дързък обир стресира търговците в Дупница преди Великден. Магазин „Войнишки” бе ограбен за минути. Щетата е над 10 000 лв. Собственикът Борислав, който е от Благоевград, сподели, че магазинът не е бил разбит, а крадците са пипали като с ръкавици. Били са маскирани с качулки. „Действали са като пълни професионалисти, те са си отворили вратата, въпреки СОТ-а. На камерите се вижда как грабват избирателно над двадесет от най-скъпите професионални машини за строителство и изчезват”, разказа Борислав.

Собственникът смята, че ударът е предварително подготвен, знаели са къде са скъпите инструменти и са наблюдавали и магазина. Щетата, нанесена чрез кражбата, е за над 10 000 лв. Дупнишките полицаи работят по разкриване на кражбата. Записи от магазина от няколко месеца назад предстои да бъдат изгледани най-обстойно. Собственикът предлага голямо парично възнаграждение с три нули за достоверна информация, която да бъде предоставена на полицията за разкриване на извършителите.

Изплашени от професионалния обир, собственици на магазини в Дупница се юрнаха да осиновяват кучета от кучкарника за вътрешен СОТ.

Снимката:  Ограбеният магазин „Войнишки”

Spread the love

Коментар за: Дързък обир в Дупница! Маскирани крадци задигнаха стоки за над 10 000 лв. от магазин „Войнишки”, собственикът Борислав: Влезли са въпреки СОТ-а, давам награда с 3 нули

  1. Я сам голем фен на техниката и не мога да си проста, как тека са ме изпреварили . Такива убави джаджории си бех набелезал ….. ехххх…. мъка ! Другио пат ,че мой !!! Коа е пръвата цифра пред нулите от едно до девет ? Да не са само нулите , а ?!

    фен
    2015/април/12 at 3:09 AM