Откритието на Ванга – астроложката Мария Асенова: Никакъв астероид няма да удари Земята, тази година не летете със самолет, Бойко Борисов си няма приятелка, чакат го дълго управление и два мандата като президент

Filed under: Искам думата |

91-09-01 vanga-

Мария Асенова е астролог и ясновидец. Преди да се отдаде на дарбата си, е работила в няколко министерства и е била част от различни делегации. На 15 години петричката пророчица Ванга я открива като екстрасенс. Оттогава Мария е посветила живота си на това да помага на хората. Деси Боцева я потърси, за да коментира защо хората напоследък все повече страдат от психични проблеми, как ни влияят аномалиите на времето и ще бъде ли засегната Земята от астероид през 2017 г.

Г-жо Асенова, как влияят аномалиите на времето върху хората? Има ли зависимост между тях и астрологичните прогнози?

 • Аномалиите на времето действат много зле върху човешката психика. Повечето от нас напоследък са много нервни, много раздразнителни и най-важното е, че самите ние го осъзнаваме, но нямаме обяснение за това. Проблемът се състои в това, че от началото на април до 19-и планетите бяха подредени много лошо. Това се отнася за тежките планети. В петък Плутон беше ретрограден, което на наш език означава, че Плутон реже глави – създава проблеми. Освен това Венера беше в сложни взаимоотношения със Сатурн и Нептун. Това са трите най-бавни и влиятелни планети и ако са в опозиция или квадрат, влияят много зле върху психиката на хората. Те стават нервни, избухливи, разконцентрирани, мислят бавно, връхлетява ги панически страх. Всичко това влияе, докато планетите се изместят, променят своите градуси и станат по-поносими, както е например през последните дни. И от тази седмица до края на април нещата ще се подобрят.
 • 91-09-01 35

Следващите дни ще бъдат по-леки, но е възможно да има неприятности с електрически уреди, повреди на телевизори, перални и друга техника. При така подредени планети хората трябва да бъдат по-дипломатични, човечни и да се съобразяват с мнението на тези около тях. Има квадрат на Марс с Юпитер и той създава предпоставка за агресия, злополуки, измислена битка за надмощие, неадекватно агресивно поведение, както и засилване на престъпленията. На 17 април Плутон навлезе в Козирог и ще бъде ретрограден до средата на септември, тоест ще се движи назад. Ретроградността на Плутон ще влияе върху политическите среди и законовите промени. Затова хората се гледат странно и се чудят какво се случва с тях. Случва се това, че планетите са подредени лошо. Това е.

 • Много психолози вече са на мнение, че у нас всеки втори има сериозни психични проблеми. Защо се случва това?
 • Да, психолозите са прави – доста хора психически вече не са добре. Причините обаче тук не са само планетите. Основни виновници за тези проблеми са несигурният начин на живот, придружен с много стрес, безпаричие, безработица и несигурност.
 • Американски учени наскоро обявиха, че огромен астероид може да удари Земята през 2017 г. Вие виждате ли подобно нещо?
 • Прогнозите на тези учени не са верни. Това няма да се случи. Ще има подобно явление, но ще се размине. Виждам подобно парче, но в прахообразно състояние, което няма да направи поражения. Както съм казвала и преди – няма да има край на света. Ние сме тук, на Земята, за да се учим. Който е роден, значи има какви уроци да учи още. Това е един безкраен кръговрат.
 • През първите три месеца на годината станаха много самолетни катастрофи. На какво се дължи това и означава ли, че трябва да избягваме полетите през 2015 г.?
 • Самолетните катастрофи през 2014 и 2015 година до голяма степен са плод на горепосочените проблеми. Тежките планети, които на два пъти идват в човешкия живот, създават предпоставки за подобни инциденти, както и за катаклизми. На много хора работата им е свързана с постоянно летене. Но на тези, за които не е задължително, бих препоръчала да не летят през тази година.

91-09-01 Мария

 • Има ли някакви обикновени ритуали, с които сами у дома можем да се отървем от насъбраната негативна енергия или да се избавим от уроките?
 • Има множество методи, които знаем още от нашите баби – например с клечките кибрит, които се гасят във вода. Те вършат донякъде работа и имат временен ефект. Ако обаче проблемът е сериозен, няма как да се справите сами у дома. В такива случаи се отива при специалист, който да премахне натрупаната негативна енергия, причинена от страх, стрес, кошмари и т.н. Всички тези неща водят до замърсяване на биополето и оттам енергийните центрове започват да работят хаотично. В такива моменти човек става по-малко магнетичен и повече електричен, така, вместо да привлича хората около себе си, той ги отблъсква като ток. Тези смущения в биополето имат нужда от експертна ръка, за да се оправят. Образно казано, като ви заболи зъб, отивате на зъболекар. Ако решите с клещите за пирони сам да си извадите зъба, помислете за пораженията, които може да си причините. Същото е и с енергиите.
 • Ще има ли промяна в личния живот на премиера Бойко Борисов тази година?
 • По-скоро не. До края на тази година не очаквам някаква промяна в личен план при премиера. Сам е, няма си приятелка. Той ще остане дълго в управлението на държавата. Със сигурност ще е президент на България, дори два мандата. Виждам го във властта до 2026 г. През това време враговете му ще се опитват да го унищожат, но няма да успеят – той е кармично определен да върви напред и да ръководи държавата ни.
 • Вярно ли е, че вече се раждат повече деца със свръхспособности? Как ще повлияе това на бъдещето?
 • Да, вярно е. Това е съвсем нормално и няма нищо лошо и обезпокоително. Децата се развиват с времето, свръхтехнологиите водят дотам. Детето приема информация и импулси от своята майка още в утробата й. Върнете времето назад, когато нямаше компютри, мобилна комуникация, телефони, телевизори, какво развитие са имали тогава хората и какви импулси майката е подавала на своето дете, докато е било в утробата й. А днес вижте как изглежда една майка, времето и развитието на света водят дотам да се раждат деца със свръхспособности.
 • Какво всъщност ви каза баба Ванга, когато отидохте при нея за първи път?
 • Тогава отидох с родителите ми, за да я питам за две болни деца, пък и аз имах проблем – бях на 15 години, а нямах цикъл. Бях се свила в един ъгъл, докато Ванга си говореше с хората. По едно време тя тръгна да сяда на един диван и попита има ли още някой там. „Миии аз, лельо Ванге“. „Ти що искаш? – надигна се тя с разперени ръце. – Ти ке можеш повеке от мене.“ Каза го три пъти с доста особен, бих казала ужасяващ тон. Оттук насетне непрекъснато чувствах присъствието й. Това продължи три години, докато в един момент усетих, че и аз имам ясновидски способности.

 

Снимките

1 Ванга

2 Бойко Борисов

3 Мария Асенова

 

Spread the love

Коментар за: Откритието на Ванга – астроложката Мария Асенова: Никакъв астероид няма да удари Земята, тази година не летете със самолет, Бойко Борисов си няма приятелка, чакат го дълго управление и два мандата като президент

 1. МАРИО МАРИО ЕГАТИ ЯСНОВИДКАТА СИ И ТИ СИ КАТО ТИЯ ИЗМАМНИЦИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА С ИМПУЛСНИТЕ ТЕЛЕФОНИ.КАКВО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ С ТЪПОТИИТЕ СИ,ЯВНО ДА ПРИВЛЕЧЕШ ВНИМАНИЕТО НА ТИКВАТА ДА ТЕ НАПРАВИ НЕЩО КАТО -ЛИЧНА ГАДАТЕЛКА.ДА МУ КАЗВАШ ПОСТОЯННО ТОВА КОЕТО ИСКА ДА ЧУЕ.ТОЙ Е ВЕЧЕН,ЧЕ Е БЕЗСМЪРТЕН,ЧЕ ТОЙ Е НАЙ ДОБРИЯ И ПРОЧИЕ ПРОСТОТИИ.ЗАСРАМИ СЕ ОГЛЕДАЙ СЕ !

  W
  2015/април/24 at 8:50 AM