Бездомно куче нахапа жестоко 5-годишния син на Живко Милионера от Самоков

Filed under: Самоков |

Самоковци: Настояваме кметът Вл. Георгиев и прокуратурата да се самосезират, за да неутрализират и евтаназират озверелите псета

dve-godishno-dete-pochina-sled-kato-be-nahapano-ot-kuche

5-годишният Антон Велинов от Самоков, син на Живко Баров, известен с прякора Милионера, е бил жестоко нахапан от улично куче. Инцидентът станал на 26 април. Детето е с луксация на единия крак още от раждането и не е могло да се спаси от зъбите на озверялото куче. Без да подозира, то било нападнато от четириногото. Антон има огромни рани на гърба. Кучето е късало месо от детето, на което е оказана медицинска помощ в местната болница. Направена е инжекция срещу тетанус.

„Семейството на детето е крайно бедно. Молим общинските власти и прокуратурата в Самоков да се самосезират, за да може тези бездомни кучета да бъдат неутрализирани и евтаназирани”, настояват читатели на вестник „Вяра”, които съобщиха за инцидента.

През 2009 г. племенник на Живко Милионера беше намушкан с нож в Самоков. Инцидентът предизвика масови безредици в града. Роми на тълпи окупираха улиците и хората не смееха да излязат от домовете си. Драмата се случи пред лавката пред ромското училище в Самоков. Пострадалият Цветелин участвал с трима свои приятели в спречкване. Баров се прочу като най-известния „милионер”, след като с документна измама му бяха прехвърлени фирми. Така той задлъжня на държавата с 18 млн. лв.

Spread the love