Казват победителя от „Училище на годината” в Благоевград на 21 май 

Filed under: Благоевград |

 

08-02 -uh1

Приключи предпоследният етап от състезанието „Училище на годината – Благоевград 2015“. Той включваше кръг „Култура“ и кръг „Презентация на училището“.

Неподозирани музикални и актьорски умения разкриха пред журито благоевградските ученици. Етапите преминаха с високо съдържание на хъс, мотивация и ведро настроение.

08-02

За да подкрепят любимото си училище, ученици, учители и родители три дни препълваха обновената зала „Яворов“, като с аплодисменти декларираха задоволството си от видяното.

Състезанието с образователен характер продължава в последния кръг „Благоевград – това сме ние“, като повечето училища вече са представили инициативите си. Спечелените точки от всеки кръг се трупат в актива на училищата и след последния етап те ще бъдат сумирани. Така училището с най-много точки ще спечели желания приз и знаме на „Училище на годината“.

Носителят на приза „Училище на годината – Благоевград 2015“ ще стане ясен на специална церемония на 21 май. Знамето на призьора ще бъде връчено лично от кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов

Снимките: Училището с най-много точки ще спечели желания приз и знаме на „Училище на годината“

Spread the love