Прекратиха издирването на хвърлилия се за 5 лв. в Струма Едмонд Белюли, майка му Маргарита: Ясновидки ми казаха, че е жив

Filed under: Кюстендил |

101-04-02

Доброволци и полицаи вече не издирват тялото на 17-годишния Едмонд Белюли по поречието на Струма край кюстендилското село Копиловци, информира кметицата Людмила Пухова. Резултат не показа и издирването към Благоевградско. Специално повикан леководолазен екип от Пловдив също не успя да открие тялото на 17-годишния младеж. Въпреки това майката на ученика  в Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт –Маргарита, не губи дух и продължава да се надява. Пред приятелки тя разкрила, че ходила при 2-3 ясновидки, които й заявили, че момчето е живо. „Искрено се надявам, каквото и да е направил, аз му прощавам и той все отнякъде ще намери начин да ми се обади”, споделяла Маргарита, която се прибрала в Сливен. Тя работи и живее там. В село Копиловци спрягат версията, че момчето е в чужбина и се спотайва заради дългове.

Едмонд Белюли се хвърли от моста на река Струма точно преди Великден за облог от 5 лева. Заедно с него били и близнаците Итън и Литън, възпитаници на Професионалната гимназия по туризъм. Двамата братя скочиха миналата година в река Банщица на Йордановден, за да хванат богоявленския кръст. Младежът има по-голям брат Огнян, който е в затвора за кражби и трудно понесъл вестта за хвърлянето на малкия си брат.

Снимка: Едмонд Белюли

Spread the love