ГЕРБ депутатът Кирил Калфин: Имаме по няколко кандидати за кмет във всички общини на Кюсендилско, оглеждаме ги, пазим се от грешки

Filed under: Кюстендил |

92 000 лева са осигурени за изчистване на дерето под язовир „Кюстендил“

103-03-04 266

„Имаме кандидати за кметове във всички общини в Кюстендилска област и не по един, а по няколко човека“, обяви депутатът от ГЕРБ Кирил Калфин, който е и областен координатор на партията. „Оглеждаме ги все още, защото смятаме да издигаме тези хора, които имат най-голямо обществено доверие. Ще има достатъчно европейски средства, които трябва да се усвояват. Това ще стане само тогава, когато имаме работещи кметове, грамотни кметове и екипи около тях. Така че оглеждаме ги много внимателно, стараем се да не допускаме грешки, защото има много, които искат да са кметове, началници и директори. Има такива, които са бивши кметове и ще ги подкрепим, има и такива, които ще издигаме, има и такива, които ще подкрепяме. Просто в момента много сме прецизни, за да не допуснем грешки“, уточни още народният представител. Според него кметските избори в голямата си част са мажоритарни и от изключителна важност е фигурата на кмета.

92 000 лева са осигурени за изчистване на дерето под язовир „Кюстендил“, заяви още Кирил Калфин. Той добави, че предстоят разговори и за отпускането на средства, с които ще бъдат  асфалтирани няколко улици в общината. Народният представител уточни, че нито един от гражданите, посетили офиса на ГЕРБ, не е поставил въпроса за продажбата на Чифте баня и не пожела да коментира предложението на колежката му от БСП Мая Манолова за осигуряването на европейски средства, с които да бъде ремонтиран обектът.

 

Spread the love