Младите самбисти на СКДС „Велбъжд“ завършиха сезона с 4 бронзови отличия от държавното

Filed under: Спорт |

116-23-02-1_sambo_Vas_Bumbarska 116-23-02-2_sambo_Ralica_Barut 116-23-02-3_sambo_Rum_Petrunov

Четири бронзови отличия завоюваха момичетата и момчетата на СКДС „Велбъжд“ на държавното първенство по самбо, което се проведе в тренировъчната зала на „Арена Армеец“.

Василена Бумбарска зае 3-то място в кат. 45 кг, а Ралица Барутчийска грабна бронза при подрастващите момичета в кат. 34 кг.

Румен Петрунов също се качи на почетната стълбичка в кат. до 57 кг при момчетата и се окичи с бронзов медал. Бронз и за Виктор Кирилов при подрастващите момчета, кат.+71 кг. Участие при момчетата взе и Никола Миланов в кат. 38 кг, който остана на 9-о място.

При подрастващите момчета и момичета Моника Ангелова е 4-та в кат. 59 кг, Александър Тодоров зае 5-о място в кат. 34 кг, Симеон Пумпулуски остана 7-и в кат. 54 кг. Също седми се наредиха Мариян Иванов и Боян Георгиев, съответно в кат 59 кг и 65 кг.

„Доволна съм от представянето на състезателите ни. С това завършиха състезанията по самбо от държавния календар. Предстои ни участие в отборното първенство по джудо за същите възрасти“, коментира треньорката Александра Георгиева.

Снимките:

1 – Василена Бумбарска (вдясно)

2 – Ралица Барутчийска (вдясно)

3 – Румен Петрунов

 

 

 

 

Spread the love