Сгащиха Веселин Лисицата от Перник с дрога, пренасял 8 пакетчета с мерцедеса си

Filed under: Перник |

Patna-policiya

Пернишки криминалисти прибраха своя стар познайник Веселин Любчов, известен с прякора Лисицата, за наркотици.

До ареста се е стигнало, след като завчера, около 10 часа сутринта, на вътрешноградската магистрала в района на квартал „Изток” служители на реда спрели за рутинна проверка мерцедес. Лекия автомобил управлявал 29-годишният стар познайник на полицията. При направения му личен обиск у Лисицата били намерени и иззети три пакетчета, съдържащи нарязана зелена листна маса, и пет полиетиленови пликчета с бяло прахообразно вещество. По-късно разследващи претърсили и дома на Лисицата, където намерили и иззели смесена зелена и кафява листна маса.

Криминално проявеният перничанин е добре познат на органите на реда с кражби и наркотични вещества. Осъждан е, с влезли в сила условно и ефективно наказание.

През март миналата година Веселин Лисицата бе прибран в ареста заради джебчийска кражба, която бе извършил навръх Нова година. Тогава перничанин се бе оплакал, че по време на новогодишното хоро, люшнало се в празничната нощ на площада, сръчни пръсти успели да му свият портфейла, ключовете и личните документи. След продължилото два месеца разследване и множество процесуално-следствени действия стана ясно, че кражбата е дело на Лисицата, а откраднатите вещи – намерени и иззети. През септември 2013 година пък той бе задържан за кражба на охранителна камера на банков клон в пернишкия квартал „Изток”. Сега той отново е задържан за 24 часа с полицейска заповед, срещу него е образувано бързо производство и работата продължава.

 

 

Spread the love