Феновете на „Лудогорец” събраха 4965 лв. в кампания с цел да платят полета на Бойко Борисов до Разград  

Filed under: България |

Премиерът бе упрекнат, че похарчил 2900 лева държавна пара за вертолета, с който дойде на откриването на трибуна „Моци” на „Лудогорец Арена”

125-19-01-Borisov-Ludogorets

Феновете на четирикратния шампион по футбол на България „Лудогорец” събраха 4965 лева в кампания с цел да платят полета на премиера до Разград. Това обявиха на сайта си от ръководството на фенклуба в отворено писмо до привържениците на четирикратния шампион по футбол на България.

Преди близо месец разградчани се заканиха да платят полета на министър-председателя и още двама министри, след като бе упрекнат от медии, че похарчил 2900 лева държавна пара за вертолета, с който дойде на откриването на трибуна „Моци” на „Лудогорец Арена”.

Публикуваме писмото изцяло.

„Въпреки че Разградска област е една от най-бедните в България, ние за пореден път показахме, че сме горди фенове на „Лудогорец” и успяхме в поредната си кампания. Това не беше толкова кампания за събиране на пари за полетa на министър-председателя, колкото кампания, с която показахме, че всеки със своето левче или стотинки може да застане зад отбора си. И ние го направихме по най-достойния начин.

След като бяхме нападани дни наред от еднa определенa медия за това, че министър-председателят е дошъл, за да уважи нашия рожден ден и откриването на трибуна „Моци”, ние започнахме да събираме пари.

Е, приятели, ние успяхме!!! Събрахме нужните средства и можем да бъдем горди с това. Горди можем да бъдем не само със събраните пари, а и с това, че сме единни във всичко. Така бяхме и на „Лудогорец арена”, така бяхме и на националния стадион, така бяхме и пред входовете с урни в ръце.

Събраната сума от 4985 лв. ще бъде предоставена на областния управител на област Разград с молбата да бъдат предадени на Министерския съвет идната седмица.

С уважение, НКП „Лудогорец Разград”.

Снимка: Борисов заедно с министрите Лиляна Павлова и Владислав Горанов откриват трибуна „Моци“ на стадиона на „Лудогорец”.

Spread the love