Хорското недоволство набира скорост: Благоевградчани размахаха пръст на Бат Сали и атакиста Илиан Тодоров, Димитър Петлов: И двамата вън от парламента! Прибират тлъсти заплати, а нищо не направиха за хората

128-01-05 dimitar petlov1 copy

„Циганин като Бат Сали в парламента не трябва да има. Циганите са неграмотни, не може законите да се приемат от неграмотни хора. Аман от хора, които не вършат нищо, а взимат депутатски заплати. Аз съм цар по политическите теми и следя всичко много стриктно.

128-01-05-Илиан-Тодоров 128-01-05  sali

Например другият „напълно неизвестен герой от Югозапада е Илиан Тодоров… Кой е този! Аз съм от „Атака”, но за такъв човек не съм чувал, познавам си само Волен Сидеров. Редовно следя политиката и за такъв човек не съм слушал. Пък и никой не ми е казвал да се е срещал с него, да е говорил, нещо да е направил… Нищо не знам за такъв човек”, гневно заяви Георги Василев от Благоевград, който поиска резултат от работата на депутатите от Югозапада и кой с какво е помогнал на обикновените хора. Лавината от недоволство сред хората набира скорост. Двамата – Александър Методиев от ДПС и атакистът Илиан Тодоров, са трън в очите на обществото.

128-01-05 georgi vasilev2 copy 128-01-05  ianko mitev5 copy 128-01-05  ioddanka hadjigaeva4 copy 128-01-05  jivka serafimova33 copy

Пред обектива на „Вяра” отново застанаха разочаровани избиратели от Благоевград, които се оплакаха, че едва свързват двата края, всеки ден се борят със скъпотията и безпаричието, а народните им избраници си живеят живота в парламента. Димитър Петлов, който разпалено се присъедини към Георги Василев, заяви, че нищо не е усетил от депутатите парашутисти Методиев и Тодоров: „Бат Сали и Илиан Тодоров да си гледат работата! Нищо не вършат нито за хората, нито за парламента. Единственото нещо, което правят, е да получават тлъсти заплати. Много власт им дадохме на циганите. Проблемът е от 20-30 години, представляват една бабуна, която пробужда отрицателно настроение”.

Янко Митев също е на мнение, че на самоковеца Бат Сали мястото му не е в парламента: „Бат Сали няма място в парламента. Смешна държава станахме, всички ни се смеят. Циганите и турците претопиха българите. Циганите нямат място в парламента. Какво могат да направят за по-добър живот на хората, нищо… Само заплати взимат, разходки си правят и получават големи заплати. Не знам с какво се занимава Илиан Тодоров, не съм чул нищо за него”.

Благоевградчанките Живка Серафимова и Йорданка Хаджигаева също размахаха пръст към двамата депутати, които бяха спуснати като парашутисти в Югозапада и бяха наложени за народни представители от Кюстендилско и Пиринско, без да са свързани с регионите. „Бате Сали вън от парламента. Хора като него нямат място зад депутатските банки. Какво може да помогне той на хората, нищо не може да направи. В парламента трябва да отиват хора, които са политически ориентирани и образовани. Смешно е циганин да отиде в парламента, цял свят ни се смее. Изобщо не знам кой е Илиан Тодоров и какво върши, никога не съм чувала за този човек. Едва ли е идвал в Благоевград, не съм чувала нищо за него”.

„Бат Сали е прост, но е избран от хора, които са гласували за него. Циганите си го харесват. Това, че е в парламента, не значи, че той кове законите. Нека си седи там, но парламентът трябва да се преправи, това не е парламент. Чувала съм и за един друг от нашия край – за Илиан Тодоров, но не знам нещо да прави за хората. Атакистите не ги харесвам, защото всяват омраза у хората”.

 

Снимките

1 Димитър Петлов

2 Илиан Тодоров

3 Александър Методиев

4 Георги Василев

5 Янко Митев

6 Йорданка Хаджигаева

7 Живка Серафимова

 

 

 

Spread the love