Шефката на ОДК Мая Дамянкина награди със статуетки 34-ма изявени абитуриенти в Благоевград, сред които Стела Чипова, Ива Янкова, Елица Николова и Кирил Буюклийски

Filed under: Благоевград |

131-05-02  nagradi1

Шефката на Обединения детски комплекс Мая Дамянкина връчи статуетки и грамоти на 34-ма абитуриенти в Благоевград. Наградите им са за активно и дългогодишно участие и постигнати отлични резултати в обучението в областта на науката, техниката и изкуствата. ”Не спирайте да мечтаете, да обичате, да вярвате, прегърнете своето ново бъдеще и помнете, че човек е богат не с това, което е взел, а с това, което е дал. Сега имате свободата да избирате и изборът е да сте свободни. Продължавайте да дерзаете по пътя на знанието”, каза Мая Дамянкина.

Водещи на тържеството бяха възпитаници на ОДК от Детската радиоредакция, а за доброто настроение на участниците се погрижиха децата от ДЮФА „Пиринска китка”. Сред наградените бяха Стела Чипова от ПМГ, Ива Янкова от НХГ, Елица Николова от НХГ, Кирил Буюклийски от ПМГ, Любима Хаджийска от ПМГ, Ванеса Викторова от НХГ, Смилена Чимева от ПМГ, Мария Георгиева от ПМГ и Ивелина Атанасова от ПМГ, Яна Въгларска от ПМГ, Яница Боянова от ПМГ, Христина Мирчева от ПМГ, Георги Ботев от НХГ, Лъчезар Шарков от НХГ от школа „Математика”. От школата по информационни технологии – Антонио Ризаков и Петър Ризаков от ПГСАГ, клуб „Журналистика” – Стефани Петрова от ПМГ, Цветана Хайдушка от ЕГ, Теодора Пискова от ЕГ, Рамизе Куртева от ЕГ и други.

Снимка: Абитуриентите получиха статуетки и грамоти

Spread the love