Имитаторка на Мая Манолова предложи лекарски прегледи да се правят на майчин език, надъха Вигенин да строява редиците, щракна си селфи с оригинала от Кюстендил

„Господари на ефира” иронизираха БСП депутатката, че е експерт по всичко

136-02-01-vuna3

Кюстендилската депутатка Мая Манолова отново стана героиня на „Господари на ефира”. Авторите на предаването осмяха самочувствието на кюстендилската депутатка, че знае всичко. Изтупана досущ като Манолова, в нейната роля влезе актриса, която пресрещаше депутати и министри пред парламента и ги заговаряше. Репортажът бе озаглавен „Мая Манолова оздравява парламента”.

136-02-01-Vuna2

„Днеска сме се събрали да гласуваме Закона за здравното осигуряване, аз не е като да съм експерт, но винаги имам какво да кажа, да бъда в опозиция и да критикувам”, бе една от репликите на имитаторката на депутатката от Кюстендил. На депутата Юлиан Ангелов от ПФ имитаторката на Манолова направи забележка: „Цигарите са много вредни, господин Ангелов, а и не мислите за здравето си”. Ангелов обаче каза: ”Да, така е, но те забранени ли са, не! А и аз вредя на себе си, не на околните”. Манолова попита Ангелов: „А с тези, сегашните, реформи как ще се оправитe… Профилактични прегледи, а после, ако не ходите, трябва да плащате”. Мая се обърна и към депутата Мустафа Карадайъ: ”Каква ще е позицията на ДПС днес”? „Ще разберете”, заяви от своя страна Карадайъ. Депутатката Господарка на ефира остроумно предложи да има прегледи на майчин език… „Ако на Али Ръза му стане лошо, отиде и каже: „Бен кюдю унду”, как ще го разберат”, попита Мая.

136-02-01-vuna

Сред пресрещнатите пред парламента бе съпартиецът на Манолова Кристиан Вигенин. „Вдъхновявате ни, госпожо Манолова”, каза на Манолова №2 БСП депутатът. В отговор острието на опозицията изстреля: „Как, наесен трябва да сме стройни редици и да победим”. „Да, естествено”, повтаряше Вигенин. Манолова не пропусна да заговори и сегашния здравен министър Петър Москов: „Какво ще правим с Вашите реформи, министър Москов?” Сред колегите си, които Мая срещна пред Народното събрание, бе здравната министърка в кабинета „Борисов 1”. Десислава Атанасова. Двете не се разбраха на тема „По наше време беше най-добре”, както твърдеше Атанасова. При срещата й с Анна Баракова имитаторката на Манолова я упрекна, че много я имитира. На финала, идвайки на работа, самата Манолова намери себе си пред Народното събрание и с двойничката си си направиха селфи.

 

 

 

Spread the love