На мотосватба със 150 гости: Адвокат Евгени Славчев брои 10 000 монети откуп за колежката си Милена от Дупница, заведе я с мотор до брачното ложе

Filed under: Дупница |

Приятелят им Сашо: Приготвихме бензинова резачка, ако родителите се дърпат за булката

Кумовете Радослав Георгиев и Лора се запознаха преди церемонията

С 20 мотора гостите направиха 3 почетни обиколки на града, свекърът Благой Гогов: София стана провинция на Дупница 

136-01-01 2600210297_n 136-01-01 120_n

Влюбеният до уши столичен адвокат Евгени Славчев даде 10 000 монети откуп за красивата си колежка Милена от Дупница и я отвлече с мотор към сватбеното ложе. Двамата вдигнаха атрактивна мотосватба със 150 гости. Младоженецьт Евгени и  ослепителната Милена заедно с приятелите си направиха 3 почетни обиколки на Дупница с 20 мотора „Ямаха” от клуб „ТДМ –България”.

136-01-01 6932_n 136-01-01 1304_o

Пешеходците по  улиците „Св. Иван Рилски” и „Венелин” махаха за поздрав и ръкопляскаха на младоженците. Много впечатлен от сватбата на колела остана и бившият зам.-кмет Йордан Йорданов, който  има също дъщеря за женене. Той заряза клиентите от модния магазин, за да изгледа с кеф шествието. Мотосватбата на щастливите младоженци – адвокати в София – Милена и Евгени предизвика истински фурор в Дупница. Красивата дупничанка Милена, която работи като адвокат в столицата, се научи да кара мотор заради голямата си любов с Евгени и самата тя си купи „Ямаха”.

136-01-01 66503_n 136-01-01 з първа 5245_o

От София младоженецьт Евгени потегли към Дупница в колона с джипове и 20 сватбари приятели на мотори. Сватбарите мотористи се бяха запасили с бензинова резачка за дърва, за да срежат вратата на младоженката, ако близките й не я дадат на Евгени, похвали се приятелят им Сашо. „Слава богу не се стигна до рязане на вратата и ни дадоха булката”, допълни Сашо.  Щастливите младоженци сключиха граждански брак в ритуалната зала в Дупница пред своите 150 гости. Свекърът на булката  Благой Гогов, който е възхитен от снаха си Милена, похвали много ритуалчичката в злата. Гогов сподели: „Доволни сме, че избрахме Дупница за сватбата на децата ни. София стана провинция на Дупница. Никъде в София не намерихме ресторант за 150 гости. Сватбената вечеря бе в ресторант „Рилена” и гостите похвалиха превъзходната кухня с големи порции и на сравнително добра цена спрямо ресторантите в София”, каза още Гогов.

Кумьт Радослав Георгиев и кумата Лора, с която се запознаха преди сватбата, благословиха младоженците със здраве, щастие и и много деца. Скъпите автомобили и мотори „Ямаха” на ВИП гостите бяха охранявани от два полицейски автомобила. Мотористите от клуба са адвокати, бизнесмени и интелектуалци. И тази година приятелите от клуба ескортираха и деца сираци от дома в с. Доганово за абитуриентския им бал и на 26 юни отново организират състезания и игри с цел дарителство за децата от дома. Дупничани се вьзхитиха на мотористите с бели якички от ДТМ, които са интелигентни и изискани момчета и момичета, призоваващи за безопасно движение по пътищата.

 

Снимки

Фото „Росен”

 

 

Spread the love