Една от най-шеметните абитуриентки на Земеделската гимназия Ваня Чорбаджийска показа нежни бицепси на бала си в Сандански, убедена е: Който иска – получава; който търси – намира; и тогава всяка врата се отваря

Filed under: Оживление |

Красавицата е талантлива танцьорка, печелила е много грамоти и статуетки

140-24-01-74

Красивата като картинка Иванка Чорбаджийска от Сандански изпъкна като една от най-харесваните абитуриентки от випуск 2015 в Земеделската гимназия.

140-24-01 11 140-24-01 14

Сладураната още не може да се отърве от купищата комплименти. „Е това се казва македонско девойче! Цялата си стил, чар и красота! Най-красивата абитуриентка”, е каймакът на възхищението, което събра Ваня. Тя не само че е хубавица, но и умница. Чаровницата е носителка на много награди, купи и отличия като ученичка. За таланта си тя е награждавана лично от кмета Андон Тотев, печелила е и първо място в категорията за научна разработка в издание на „За хляба наш“ в Благоевград в екип с Антоанета Мицева. Ваня е и талантлива танцьорка. Тя се появи на бала си в шикозна червена рокля, тип бюстие, а кавалерът й също бе в унисон с червената си риза.

„Красотата е банално качество у много жени. Същинското очарование идва от вътрешния пламък на личността”, убедена е Ваня. А нейните поучителни думи са пълни с оптимизъм и надежда: „Искайте и ще ви се даде. Търсете и ще намерите. Почукайте и ще ви се отвори. Защото всеки, който иска – получава; който търси – намира; и тогава всяка врата се отваря!”

Spread the love