Петролен шейх от Кувейт строи обратна къща в Марчево, бесен на жена си, заби покрива в земята

Filed under: Гоце Делчев,Забавно |

Строителят Даниел Йорданов: Ще закрепим керемидите с винтове, партерът отива на тавана

Хората в гърменското село: Соломон го е казал, по-добре да живееш в ъгъл на покрива, отколкото в обща къща със свадлива жена

142-03-03kashta-Garmen.jpeg

Петролен шейх от Кувейт се ядоса на съпругата си и заби къщата им в гърменското село Марчево с покрива в земята. Големецът още не е стъпвал в региона и давал наставления как да изглежда сградата само по телефона на Даниел Йорданов.

„Строим къщата за един принц, с когото разговаряме само по телефона. Изграждаме и два замъка за него. Жена му го е ядосала и затова иска покривът да е надолу. Керемидите ще са закрепени с винтове“, обяснява Йорданов.

Кметът на Марчево Борис Кунчев потвърди, че къщата ще е собственост на петролен шейх от Кувейт, отбелязват от Нова тв. Най-високо е разположен партерът на къщата, а терасите под него са с парапети, обърнати надолу. Саксиите пък ще висят, залепени за тях, уточни Даниел. Има и гараж, но той е на около 7-8 метра над земята, добавя той. Къщата скоро ще бъде завършена, както и замъците, които също се строят с бързи темпове.

В Гърменско не могат да се начудят на обратната къща и обясняват ексцентричността на шефка с мъдростта на Соломон: „По-добре да живееш в ъгъл на покрива, отколкото в обща къща със свадлива жена”.

 

Spread the love