Гласовитият перничанин Благо Борисов залюби съседката си Деница, разкри: Тя първа ме забеляза, до вчера не се познавахме 

Filed under: Оживление,Перник |

167-24-01 057331927_n

167-24-01 20993_n

Гласовитият перничанин Благо Борисов намери любовта зад съседната врата. Благо, който се измъкна от ноктите на анорексията и вече събира женските погледи с изваяното си тяло, се влюби до уши в съседката си Деница Александрова. Парадоксалното е, че двамата са израснали в един и същи блок, но не са се познавали доскоро.

167-24-01 9284642_n

167-24-01 291931_n

„Деница пое инициативата, тя ме забеляза, хареса ме като изпълнител, надявам се и като външност, и аз се влюбих. Сега тя означава адски много за мен. Преди всичко е страхотен човек, луда глава, но мога да разчитам на нея. Дори когато мълчим, чувствам блаженство, спокойствие и баланс. Много е хубаво това. Деница е голям мечтател, иска да следва психология. Чувствам се щастлив, когато е близо до мен, и тъжен, когато е далече. Чувствам, че нещо ми липсва през деня, че нещо в душата ми е празно и само един човек може да го запълни”, разкри сърцето си Благо Борисов, който полага усилия и кандидатства за певец на „Пайнер”.

167-24-01 8177_n

В момента той се самопродуцира и признава: „Трябва ми силен финансов гръб”. Благо работи върху нова песен, която смята, че ще е най-хубавата от всички досега. Той се оплака, че сред елитните певци се е появил един измамник, който е успял да им замъкне много пари. „Дължи ни много пари, пропиля ни адски много време. Измами мене и Есил Дюран, и много друг. Зная обаче, че Бог вижда всичко и е справедлив. Аз продължавам напред, защото зная, че това е моят път”, допълни изпълнителят.

Spread the love