Зам.-кметицата Росица Плачкова и шефката на кабинета на градоначалника Юля Иванчева празнуваха ЧРД в един и същи ден в Кюстендил, колегите им: И двете са лъвици, пълни работохолички

Filed under: Актуално от днес,Кюстендил |

172-05-01-Rosica-Pla4kova

Заместник-кметицата Росица Плачкова и шефката на кабинета на градоначалника Юлия Иванчева празнуваха рождени дни в един и същи ден в Кюстендил. Цялата община се надпреварваше да поздравява двете дами.

172-05-01-Ulia Ivan4eva

Много честитки и есемеси за рождения си ден получи заместник-кметицата по строителството и инвестициите на Кюстендил Росица Плачкова. В работна обстановка инженер Плачкова почерпи първо колегите си, с които пряко е ангажирана нейната работа. Те от своя страната я отрупаха с много подаръци, пожелавайки й много здраве и професионални успехи. Любопитна подробност е, че на една дата с нея е родена и Юлия Иванчева – шефката на кабинета на кмета Петър Паунов. Чаровната брюнетка е част от екипа на градоначалника още от първия му работен ден. Юлето, както я наричат всички, получи първите целувки и поздрави от двете си дъщери, които са близначки. Стената на фейсбук пък на Юлето се задръсти от поздравления, на които дамата не смогваше да отговаря. Като типични представителки на зодия Лъв, двете общинарки са изключителни работохолици, за тях се знае, че с каквото се захвант, винаги до довеждат докрай.

Снимките:

1  Росица Плачкова

2 Юлия Иванчева

Spread the love