Слави Трифонов развъртя тояга срещу властта, иска референдум, дупничани: Премиерът Бойко Борисов да постъпи като мъж и да каже, че има коалиция с БСП, заради Мая ГЕРБ в Кюстендил е пред разпад

107-24-82 PORTRET Slavi-Trifonov

Шоуменът Слави Трифонов стартира общонационална подписка за свикване на референдум със 7 точки, ако властта не се съобрази с искането на българите. Трифонов се закани, че в противен случай властимащите ще отнесат яки тояги.

140-01-05 _manolova5

„Това, което се случи през последните дни, е, меко казано, гнусно. Това показа, че политиците са се отделили от народа си.  Те са решили, че са богоизбрани, че хората са важни само когато гласуват за тях, и всички подобни клишета, които могат да бъдат казани за тях и са верни, и в крайна сметка демократичната система дава възможността и според мен задължението на едни ръководители и водачи да питат хората си или хората, които ги следват, в случая българския народ. Те не искат да го питат, не искат да го питат, защото знаят какъв ще е отговорът. Отговорът ще е Айде, айде, махай се“. Отговорът ще е такъв, защото те не спряха“, обясни разгневено Слави Трифонов. Той допълни още в шоуто си: „Президентът бе оплют и унизен от собствената си партия и му казаха: „Какво като си президент“.

197-17-01-Boiko-Borisov

Ще се опитаме да играем по правилата, да съберем подписите, да предвидим всички правни врътки, а ако не стане по нормалния начин, то ще извадим прътите. Ние ще принудим властта да се съобрази с народа. Как така тук всяка партия получава по 11 лева на глас, какво ги правят тези пари, онзи ден чух, че ГЕРБ си купили бронирани коли, от кого се пазят тези хора, да не би да са някакви мафиоти? Гологлавият бос на шоуто в бТВ обясни също така, че у нас има партия, която е известна като КОРПОРАЦИЯТА. „На една от партиите й викат КОРПОРАЦИЯТА, да се сетим от три пъти коя ли пък ще да е тази партия. Българинът е много толерантен, понеже българинът е много търпелив, понеже българинът все чака да не стане по силовия начин, защото не иска да има промени, да мине по мирния път, и тези си разиграват коня вече толкова време“, допълни още Трифонов.

Дупничани се присъединиха към идеята на Трифонов и запалиха редакционните телефони: „Бойко Борисов да излезе като мъж и да заяви, че ГЕРБ има споразумение с БСП. Партията му стои много по-добре с Миков и екипа му отколкото с алчните рформатори и Радан Кънев. Дразнещото е, че Мая Манолова е знамето на тази коалиция и че цената бе големите загуби, които претърпя ГЕРБ-Кюстендил като отлив от партията”, възмутено коментираха дупничани.  „ГЕРБ избра Мая Манолова, даже самият Бойко Борисов! Обича я за нещо, но за какво точно? Народът ни не е прост! Никой не смее от антуража на Борисов да каже, че „царят е гол“. Всичко тайно излиза наяве, така че е време задкулисните игри да спрат”, категорични са читателите ни.

Припомняме, че коментарът на премиера Борисов за избора на Мая Манолова като омбудсман бе: „Не издигнахме кандидат за омбудсман от ГЕРБ, защото мнението ми е, че управляващите не трябва да имат омбудсман. Той трябва да е от опозицията, да е коректив“. Той бе категоричен, че не се е месил при гласуването в парламента. Казал на депутатите да гласуват по съвест. Сигурен бил, че болшинството са гласували срещу Мая Манолова.

Снимките:

1 Слави Трифонов

2 Мая Манолова

3 Бойко Борисов

 

Spread the love