Гневна кюстендилка плати с 4 кг жълти стотинки 15 лв. към мобилния оператор БОБ, Роза Анева: Сметката ми е надписана, пуснах 2 жалби – без резултат

Filed under: Кюстендил |

176-01-08-jena2 copy

59-годишната Роза Анева от Кюстендил плати сметка към мобилния оператор БОБ с 4 кг жълти стотинки. Жената подозира, че сметката й е надписана и е изговорила доста по-малко.

Тя стовари монетите в 10 найлонови пликчета на единствената каса на мобилния оператор в хипермаркет „Кауфланд“. „Тарифният ми план е 2,90 лева на месец, а те ми надписват разговори с 1 час повече, или както го бяха калкулирали – 3600 секунди, това е безобразие. Изпратих две жалби до мобилния оператор, но те продължават да твърдят, че съм си ги изговорила. Обясняват ми, че при разговор не съм затворила червената слушалка и така е навъртян 1 час. Това не отговаря на истината. Аз по този телефон говоря единствено с моя близка, и то за да се уговоряме да ходим на Хисарлъка. Разговорите ни продължават няколко секунди”, възмущава се кюстендилката.

Сметката й към БОБ била 23 лева, но вчера тя плати само 15 лева, тъй като се затруднила в събирането на жълти стотинки. Разликата мисли да издължи по-същия начин. „Аз работя на жълтото кафе на алеята, много трудно си намерих стотинките, съдейства ми моя приятелка. Възмутена съм от тази сметка, която по принцип не е голяма, но въпросът е принципен. В Гърция съм работила 12 години, там също съм ползвала услугите на мобилен оператор, но никога не е имало надписване“, споделя Роза Анева.

От БОБ любезен служител брои стотинките в продължение на 20 минути. Помогна му и негова колежка, с която разтваряха найлоновите пликчета. Роза Анева услужливо бе поставила надписи със сумата във всяко едно от тях. „Аз ви разбирам, вие сте на каса и не сте виновни, но пък и аз като потребител си имам права“, добави Роза Анева. Тя вече е в процес на преустановяване на договорните отношения с оператора.

Момчето от БОБ, преброило парите, отказа коментар, а също и да бъде снимано.

Снимката:  Роза Анева на път да си плати таксата

 

Spread the love