Новите в „Рилецо“ под въпрос за сблъсъка с „Ботев“ (Ихтиман), Гонзо и Топчо на линия

Filed under: Ихтиман,Самоков,Спорт |

176-21-03-Samokovci v oranjevo...

В „Рилски спортист“ ще треперят до последно дали ще могат да разчитат на новите си попълнения Костадин Аджов, Борислав Кралев, Евгени Гроздин и Йоакин Ръсовски за срещите от есенния полусезон в Югозападната „В“ група. Четиримата подсилиха отбора за серията от контроли в подготвителния период, като първите трима се представиха впечатляващо, а Коце Аджов дори се превърна в голмайстор на отбора с 3-те си попадения.

Два дни преди първия сблъсък от шампионата с „Ботев“ (Ихтиман) карето все още е без картотеки във футболния съюз, като причината е, че Коко, Кралев и Гроздин все още чакат жълтите карти от предишните си клубове. Надеждите на управата на самоковци са поне двама от футболистите да получат електронните си сертификати до утре, за да подсилят тима в дуела със съседите от Ихтиман.

Далият дума на „Рилецо“ ветеран Здравко Станков така и не се появи в последната проверка с дубъла на „Славия“ и на този етап остава извън отбора. Той обаче остава в плановете на ръководството за следващите кръгове.

В същото време стана ясно, че изпълнителният директор на „Левски“ Георги Иванов и помощникът на „сините“ Елин Топузаков могат да облекат оранжевата фланелка още в неделя. Двамата са ангажирани покрай мача на софиянци с „Черно море“ във Варна предния ден, но при позитивен резултат в морската столица и бързо придвижване до София биха могли да попаднат в групата на старшията Петър Аджов за битката с ихтиманци.

 

На снимката: Самоковци (в оранжево) трябва да вдигнат главите за старта на сезона във „В“ група.

Spread the love