Със 150 гости „Кауфланд” отвори врати в Дупница, привлича клиенти със свежи продукти, директорът Евгени Гайдов: Гарантираме качество на ниски цени

 Кметът на Дупница Методи Чимев: Радвам се, че се разкриват 100 работни места

Дупничани: Възхитени сме, витрините греят, никъде не е по-хубаво

 

Хипермаркет на немската верига „Кауфланд” отвори врати в Дупница вчера. Лентата на магазина срязаха Евгени Гайдов, директор Дирекция „Продажби“ и член на УС на „Кауфланд”, и кметът на общината Методи Чимев. Тържествен водосвет отслужи архиерейският наместник на Дупнишка духовна околия Георги Паликарски. На официалната церемония присъстваха около 150 гости – общински съветници, служители в общинската администрация и граждани.

 

„Търговската политика на „Кауфланд” е богат асортимент на висококачествени, винаги пресни хранителни продукти, стоки за бита, домакинството и свободното време. Клиентите ни получават европейско ниво на обслужване, в „Кауфланд” не се чака повече от 5 мин на каса. Най-характерното за нашата фирма са постоянно ниските цени. Гарантираме ежедневна свежест на над 100 продукта. За стоките, важни за всяко домакинство, гарантираме трайно ниски цени”, посочи Гайдов.

 

„Искам да благодаря на „Кауфланд” за подобряването на инфраструктурата на града в тази част. Радвам се, че се разкриват сто работни места”, каза кметът Чимев.

Хипермаркетът в Дупница е 53-тият за веригата в страната. Намира се на ул. „Св. Иван Рилски” № 96А, до жп и автогарата, Той разполага с близо 2000 кв.м търговска площ и над 150 паркоместа, по шест от които за майки с деца и инвалиди. В търговския обект са инвестирани над 10 млн. лв. „Кауфланд” осъществи ремонта на площада пред жп и автогарата до магазина. В магазина са назначени над 100 души от града и региона.

Хипермаркетът изкушава с над 2000 артикула, важни за всяко домакинство, на гарантирано трайно ниски цени. Гордостта на „Кауфланд” са щандовете със свежи плодове и зеленчуци и витрините с месо. Веригата е с най-голям асортимент от български стоки, обозначени с етикет с формата на сърце и трикольор. Магазинът предлага винаги атрактивни промоции, стигащи до 50%.

 

В „Кауфланд” клиентите могат да открият над 20 000 артикула, от които над 12 000 български от над 850 български доставчика, както и артикули на силната собствената марка на Kaufland K-Classic, произвеждани специално за „Кауфланд” от водещи производители. Продуктите са с гарантирано високо качество на добра цена. Модерната пекарна предлага разнообразие от прясно изпeчени хляб и тестени изделия на атрактивни цени!

До входа на хипермаркета има дори аптека.

Всяка седмица хипермаркетът прави промоции в рекламния вестник Kaufland. Магазинът има 8 каси, едната от които без захарни изделия за майки с малки деца.

Политика на „Кауфланд” е забраната за продажба на продукти от защитени видове. Обектът се отоплява без фосилни горива, като се използва топлината от хладилните витрини и камери, което намалява вредни емисии в околната среда. Слоганът на магазина е „Студеното може и да топли”, отбелязано бе на откриването.

Дупничани бяха възхитени от качеството на предлаганите продукти. Различните видове меса грееха на витрината, плодовете също. Щандът за цветя беше фантастичен и пръскаше океан от благоухание. Шампоаните и останалата козметика са на половин цена.

Евгени Гайдов уточни, че в „Кауфланд” нямат карти за отстъпки. „Ние не ограничаваме нашите клиенти, ниските цени и отстъпките са за всеки.”

Със стикер са обозначени и всички биопродукти за любителите на здравословното хранене. Всички щандове преливат от стока. Млеката са над 200 вида, месата също, колбасите са безброй и са в състояние да удовлетворят и най-капризните клиенти.

„Кауфланд” наистина е голяма придобивка за Дупница”, признаха първите клиенти, които излязоха с пълни торби и бяха доволни от факта, че не са похарчили сумата, която са предполагали. „Никъде не е по-евтино и по-качествено.”

„Кауфланд” купи основната част от терена, където е разположен магазинът, от община Дупница, а по-малката – от НКЖИ. За терена общината получи близо 500 000 лв.

Екипът на кмета Методи Чимев оказа пълно съдействие за осъществяване на инвестицията – нещо, което предшествениците му възпрепятстваха. Средствата от 500 000 лв. отидоха за погасяване на огромния дълг, наследен от кмета Янев и консултантите в размер на близо 20 млн.

Снимките:

1 и 4 Със 150 гости „Кауфланд” отвори врати в Дупница

2, 3 и 5  В обекта залагат на качествени стоки, голяма част от които български.

6 Директорите „Продажби“ Евгени Гайдов и Христо Петров показаха магазина.

7 Месната витрина е гордост за магазина.

8 Директорът Евгени Гайдов и кметът Методи Чимев срязаха лентата, а архиерейският наместник Георги Паликарски отслужи водосвета.

 

 

Spread the love