Красавицата Mария Илиева открадна сърцето на италианеца Пауло, долетяха от Ботуша, за да си кажат „да” в Якоруда

Filed under: Банско,Благоевград,Оживление,Разлог |

Майката на Пауло, която е бразилка, с интерес наблюдаваше българските ритуали, по-голямото парче от погачата се озова в ръцете на булката

191-24-01 3

191-24-01 1975_n

191-24-01 298_n

Очарователната Mария Илиева от Якоруда каза заветното „да” на италианеца Пауло, след като го омая и открадна сърцето му завинаги. Двамата влюбени вдигнаха чудна сватба в родния град на булката. Младоженците долетяха от Италия и събраха близки и познати на стилно тържество. След близо двегодишна връзка двамата се врекоха във вечна вярност пред кумовете и най-близките си хора. Церемонията на пропусна и майката на Пауло, която е бразилка. С интерес тя изгледа всички ритуали, които бяха спазени стриктно, по-голямото парче от питката остана в ръцете на булката, което е знак, че тя ще командва в семейството. Жартиера пък улови братовчед на булката.

191-24-01 2

191-24-01 1

Mария Илиева и Пауло заедно разрязаха и красивата сватбена торта. Фотографът Ахмед Кьосов увековечи най-важните моменти от тържеството и направи красива фотосесия на младоженците сред природата.

191-24-01 40732_n

За настроението на гостите се погрижи популярен местен оркестър. Веселието и танците продължиха до късните часове на вечерта. Набързо след красивата сватба младоженците си заминаха за Италия, където работят.

 

Снимки: ФОТО СВЯТ град Якоруда

Spread the love