Наставникът на „Пирин” (Бл) Неделчо Матушев сигурен за поста си: От първия ми ден в клуба има напрежение, една победа определено ще внесе спокойствие в отбора

Filed under: Спорт |

След 6 кръга благоевградчани са на последното място с една-единствена точка

194-22-01-3888651

Наставникът на „Пирин” (Бл) Неделчо Матушев е получил нов вот на доверие от ръководството на отбора. Той е сигурен, че остава начело на отбора въпреки трудния старт на „орлетата” в групата на майсторите. След 6 кръга благоевградчани са на последното място с една-единствена точка. А четири от тези срещи бяха домакински. На дневен ред е и гостуването на „Левски” в неделя.

„От първия ми ден в клуба има напрежение. Шефовете обаче присъстват на всяка една тренировка, наблюдават как работим с момчетата и показват отношение, което ми дава увереност. Наясно сме, че не можем да очакваме чудеса. От началото на сезона обаче нямахме и късмет в някои срещи, трябва да го признаем. Осъзнавам, че на феновете им е болно заради лошите резултати, но и те трябва да бъдат малко по-търпеливи. Една победа определено ще внесе спокойствие в отбора“, коментира Матушев.

Специалистът призна, че са водени разговори с нападатели, които да подсилят „Пирин”, но на този етап повечето от тях очакват трансфер зад граница. „Истината е, че очакваме отговор от няколко играчи. Финансовите условия, които предлагаме, не са високи, но пък за сметка на това всичко се плаща точно и навреме“, допълни още Матушев, който е сигурен, че тимът му няма да излезе като обречен на „Герена“, където гостува на „Левски” в двубой от 7-ия кръг на „А“ група.

Spread the love