Прокурор Ангел Байрактарски поиска постоянна стража за гостенката от хижата на Коко – Любослава, задържана с 4 дози кокаин 

Filed under: Дупница,Кюстендил,Сапарева баня |

197-04-02 14fb

30-годишната столичанка Любослава, която беше задържана при обиска на хижа „Ловна“, стопанисвана от сочения за наркобос Коко Клисарски, откъдето дупнишки полицаи иззеха оръжие и наркотичци, остава в ареста. Наблюдаващият прокурор по делото Ангел Байрактарски е поискал от съда постоянна мярка „задържане под стража“ за Любослава, в чиято чанта полицаи откриха 4 дози кокаин. Любослава е била гостенка в хижата.

197-04-02 953_n

При обиск в хижа „Ловна“ преди няколко дни дупнишки полицаи откриха около 14 кг канабис, 0,421 кг екстази, 0,872 кг амфетамин и 1,400 кг течно вещество, което може да се използва за производство на дрога. При обиска криминалистите откриха две ловни пушки, пистолет „Макаров“ с изтрити номера и 174 патрона, различен калибър. По време на обиска в хижата, стопанисвана от Коко Клисарски, са били работникът Костадин Станчов и Любослава от София, която от един месец работела там. С нея било и 6-годишното й дете. И двамата бяха задържани – столичанката за 72 часа, а Костадин за 24 часа. След като даде показания пред дознатели, Станчов беше пуснат на свобода и веднага отиде на работа на хижата. „Мен никой не ме издирва. Телефоните ми са отворени, от полицията ги знаят, но никой не ме е търсил. Готов съм да дам показания, ако полицията наистина ме издирва. В хижата ми няма наркотици. Тези наркотици са намерени някъде около хижата, в гората. Чист съм, намирам се по работа в София, хижата работи и посреща гости”, каза Коко Клисарски пред вестник „Вяра”.

 

Снимките

Ангел Байрактарски

Коко Клисарски на хижа „Ловна”

Spread the love