Силните кметове на ГЕРБ от зала „Арена Армеец” в София: Ивайло Константинов: Браво, Камбитов! Победа за Методи Чимев в Дупница, Георги Икономов – Банско, Красимир Герчев – Разлог, Владимир Джамбазов – Долна баня, Георги Кабзималски – Рила, те променят България!

Жозеф Дол: Д-р Атанас Камбитов превърна Благоевград в притегателен икономически център, ГЕРБ имат най-ефикасната мрежа от кметове

75-12-13-Ivailo Konstantinov 1333

Кандидат-кметовете на ГЕРБ се хвърлят за победи в предизборната битка наесен, след като вчера бяха официално представени в зала „Арена Армеец” в столицата.

207-01-01 3037_n

Пред близо 15 000 членове и симпатизанти на партията кандидатите бяха представяни от председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов и премиера Бойко Борисов. Премиерът Борисов смая аудиторията с великодушното изявление: ако кандидат-кметовете на другите политически сили са по-добри от нашите, им пожелава да спечелят.

207-01-01 Жозеф Дол 909_n

Правителството има нужда от честни, разбиращи, кадърни и дейни кметове!”, каза премиерът.

295-09-81 metodi-chimev121

Пръв с честта да излезе на президиума сред всички кандидат-кметове на ГЕРБ от 265-те общини бе поканен Атанас Камбитов от Благоевград заедно с най-силните кметове ГЕРБ от Банско и Разлог – Георги Икономов и Красимир Герчев, на Долна баня Владимир Джамбазов, на Дупница – Методи Чимев, на Рила Георги Кабзималски, на Сапарева баня Калин Гелев, на Бобошево Гергана Виделова и др.

207-01-Copy of 97-02-03  IMG_0105

Сред фаворитите за Югозапада са още кметът на Радомир Пламен Алексиев и кандидатката за Перник д-р Вяра Церовска, която се открои със снежнобяло сако на фона на всички останали, които бяха заложили на черни и тъмносиви или сини костюми. Тук на предната редица бяха и единствените, за които ГЕРБ влиза в коалиция – Петър Паунов от Кюстендил и Апостол Апостолов от Симитли.

207-05-01 кабзимлски

Градоначалникът на Благоевград Атанас Камбитов завчера грабна награда в категорията „Ефективно управление на европроекти”, а кндидатът на ГЕРБ за Гоце Делчев Георги Андонов заяви официално, че ще работи за промяна на управленския модел. Кирил Котев от Сандански също тръгва към изборите с амбицията да направи курортния град по-добро място за живеене. Димитър Бръчков за Петрич заяви, че градът се нуждае от Мемориален комплекс, тъй като живеем във време на духовна упадналост.

197-17-01-Boiko-Borisov-2

100-процентова увереност, че ГЕРБ ще спечели местните избори, изрази и лидерът на партията в Дупница Ивайло Константинов, собственик на транспортна фирма „Юнион-Ивкони” . „ГЕРБ ще спечелят изборите на 25 октомври и ще регистрират 10-а изборна победа за 9-ия си рожден ден. Обиколил съм почти целия свят, а имаше време, когато никой не можеше да напуска страната, за мен лично съществуваше такава забрана от времето на комунизма, едва сега, когато имам база за сравнение, виждам как България се променя, и то с кметовете на ГЕРБ.

207-01-114468-kmet-na-godinata-2015-ikonomov 207-01-82cc3369-0c09-ad90 207-01-82cc3369-12b2-55dc

Те са хората, които печелят парите от Европа, те правят възможно усвояването на средства по европрограмите и помагат на хората да живеят по-добре. ГЕРБ кметовете променят България и затова трябва да управляват. Господ здраве да дава на премиера Бойко Борисов за неговата откровеност, човещина и доброта, винаги се раздава на максимални обороти, не се щади, за да изведе страната напред. Той вдъхновява и служи за добър пример. ГЕРБ показа в зала „Арена” за пореден път, че има силни кандидати за кметове. Партията бе призната и от всички европейски лидери, затова не се съмнявам, че ще бъде първа политическа сила в Югозапада и в България. Няма да забравя думите на председателя на Европейската народна партия Жозеф Дол, че ГЕРБ е една структурирана политическа партия със здрави основи, която може да разчита на силна и ефикасна мрежа от кметове. Дол специално и заслужено изтъкна, че Благоевград се превърна в притегателен икономически център благодарение на управлението на моя добър приятел – кмета Камбитов от ГЕРБ, което е самата истина. Браво, Наско, победата за ГЕРБ”, каза още по телефона за вестник „Вяра”Ивайло Константинов, който оглавява листата на ГЕРБ в Дупница. Той се надява партията да вкара 20 от 35-те номинирани за съветници в Общинския съвет, за да работят за стабилна Дупница.

Снимките:

1 Ивайло Константинов

2 Кметовете на Банско – Георги Икономов, Благоевград- Атанас Камбитов, Димитровград- Иво Димов, кандидат-кметът Георги Андонов и градоначалникът на Разлог Красимир Герчев.

3 Жозеф Дол

4 Методи Чимев

5 Владимир Дамбазов

6 Георги Кабзималски

7 Бойко Борисов

8,9 и 10 Кадри от награждаването „Кмет на 2015“ (сн.1) Георги Икономов, (сн.2) Атанас Камбито, (сн.3) Методи Чимев

Още по-темата четете ТУК

 

Spread the love