Фурор в Благоевград: Софийската фирма „Хуука Пъфъри” подлуди с наргилетата си благоевградчани

Filed under: Благоевград |

 

 

211-01 PURVA  PLATENO 2   MG_20150917_190400Стотици жители и гости на Благоевград останаха очаровани от висок клас наргилета, представени им от софийската фирма „Хуука Пъфъри”. Събитието по повод показването на наргилетата, които са номер едно на пазара в Германия и топиновация в цяла Европа, се състоя вчера в центъра на Благоевград и за минути събра погледите на всички.

211-01- copy

От ръководството на столичната фирма заявиха, че областният център на Пиринско е първия град в цялата страна, където показно представят продуктите си – наргилета. „Благоевград е първия град в цялата страна, където това се прави. Избрахме го неслучайно, като университетски център, тук е пълно със студенти от цяла България и чужбина. Младите хора изобилстват, навсякъде е пълно с тях”, казаха организаторите.

211-01 PLATENO 2   IMG_20150917_191153

Те успокоиха, че наргилетата са абсолютно безвредни и могат спокойно да се ползват от хора на различна възраст. „Тютюнът, използван за наргилетата, е безвреден на 100 %, той е без никотин и катран. Димът е пък с 40 % по-гъст от този на нормалните наргилета, а вкусът е в пъти по-наситен. Наргилетата са изработени от немска фирма, те са последен писък на модата в цяла Европа и Германия, очакваме голям интерес към тях и в нашата страна”, допълниха още организаторите. От фирма „Хуука Пъфъри” поясниха също така, че след Благоевград представяне на продуктите предстои и в София. „Догодина пък сме по морето”, подчертаха още от там.

Наргилетата ще могат да бъдат опитани от всички посетители на най-елитната благоевградска дискотека, чието откриване съвпадна с вчерашното представяне на продуктите.

Снимките:

1  Жители и гости на Благоевград бяха във възторг от наргилетата

2  Логото на фирма „Хуука Пъфъри”

3  Наргилето

Spread the love