Партиен офис на БЗНС отвори врати в Благоевград с водосвет за здраве, областният координатор Венцислав Кавазов: Предстои ни много работа, ще коментираме, ще се караме, но заедно ще успяваме

Filed under: Актуално от днес,Благоевград |

 

Специален гост бе министърът на отбраната Николай Ненчев, дойдоха и партийните шефове Илия Пашов от Петрич, Георги Георгиев от Симитли, Димитър Влахов от Хаджидимово, Ангел Давидков от Сандански

Отец Петър Стефанов: Нека Бог да благослови всичко, което вършите в полза на хората

 

214-03-01 1 214-03-01 2

Нов партиен офис на БЗНС отвори врати вчера в Благоевград. Специален гост на откриването му бе министърът на отбраната и лидер на партията Николай Ненчев.

214-03-01 3 214-03-01 4

Сред гостите бяха още и голяма част от общинските председатели на БЗНС в Пиринско, като Илия Пашов от Петрич, Георги Георгиев от Симитли, Димитър Влахов от Хаджидимово, Ангел Давидков от Сандански и други. На тържествената церемония по повод откриването на новата придобивка бе и областният координатор на партията Венцислав Кавазов. Водосветът за здраве и късмет пък бе отслужен от отец Петър Стефанов, който пожела на всички присъстващи успехи занапред. „Нека Бог да благослови всичко, което вършите в полза на хората”, каза той.

214-03-01 5 214-03-01 6

Веднага след приключването на тържествената церемония думата за поздрав взе Венцислав Кавазов, който заяви: „Изключително съм доволен и щастлив от факта, че сме се събрали по такъв хубав повод. Оттук насетне ни предстои много работа, ще се събираме, ще коментираме, понякога може и да се караме, но ще постигнем успехи заедно. Сигурен съм в това. Пожелавам успех на всички ни”, заключи той. В обръщението си към събралите се пък министър Николай Ненчев подчерта: „БЗНС не е само партия, БЗНС е много повече от това. БЗНС е семейство, затова трябва всички да бъдем единни, само така ще постигнем високи резултати. Предстои една тежка предизборна кампания, но аз съм сигурен в нейния успех. За да успеем обаче, трябва да сме преди всичко единни и да държим един на друг, не да заставаме един срещу друг. Бъдете единни, защото политика се прави с вяра в себе си и в хората до вас. Именно това е и смисъл на БЗНС – да бъдем единни”, категоричен бе той. Новият партиен офис на БЗНС в Благоевград се намира на третия етаж в сградата на Областното пътно управление в града.

Снимките:

1,3 , 5,6 Членовете на БЗНС запалиха свещици

2 Отец Петър Стефанов отслужи литургия

4 Министър Ненчев (вляво) пожела здраве и успехи

 

Spread the love