Кандидатът за кмет от ГЕРБ Вяра Церовска даде началото на инициативата „Аз обичам Перник“

Filed under: Перник |

 

216-07-03-pres-_MG_1284

С акция по засаждане на дръвчета ПП ГЕРБ-Перник стартира инициативата си „Аз обичам Перник“. Кандидатът за кмет на града д-р Вяра Церовска, кандидатът за кмет на кв. „Изток“ Емил Костадинов, членове на местната младежка структура и кандидати за общински съветници засадиха 10 дръвчета в градинка в „Мошино“.

216-07-03-pres-_MG_1350

В екогоричката има липа, явор, ясен и смърч. Средствата за закупуването им бяха събрани от  рециклиране на хартиени и пластмасови материали, които бяха събирани в продължение на месец. „Инициативата „Аз обичам Перник“ цели да увлече към нашите мероприятия колкото се може повече перничани. Това няма да е еднократен акт, а идеята ни е регулярно да провеждаме различни акции, които да са от полза на града ни. Вярвам, че ако искаме промяна за Перник, трябва да положим усилия за това и да дадем пример“, заяви кандидатът за кмет на Перник Вяра Церовска.

Емил Костадинов подчерта, че през последните няколко седмици са направени няколко инициативи за подобряване на състоянието на площадките в „Изток“. „Направихме една крачка, но има още много. Искаме да покажем, че водещото е желанието и нещата се получават. Искаме да живеем в по-чисто и зелено място, защото обичаме квартала си и обичаме Перник“, каза Костадинов.  Областният координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев изтъкна, че младежката организация заедно с кандидатите за кметове вече обмислят какви ще са следващите мероприятия от инициативата „Аз обичам Перник“. „Ще обявяваме нашите идеи предварително и каним всички перничани, които имат желание да променят града си, да се присъединят към нас“, подчерта още Вяра Церовска.

 

Снимки:

1 Д-р Вяра Церовска и Емил Костадинов засадиха 10 дръвчета в градинка в кв. „Мошино”.

 

2 Членове на местната младежка структура и кандидати за общински съветници на ГЕРБ

 

 

Spread the love