Пламен Алексиев поиска подкрепата на радомирци за втори мандат: Община Радомир завърши успешно 16 проекта и има перспективата да реализира още 28 проекта. Заедно градихме и резултатите са видими

Filed under: Актуално от днес,Перник,Радомир |

Валя Балканска превърна старта на кампанията в празник, Петър Янев и още 5-има гайдари подкрепиха кандидат-кмета на ГЕРБ и екипа му

P1360093 P1360099 P1360111

С митинг на централния площад „Свобода” ГЕРБ-Радомир даде старт на предизборната си кампания. Издигнатият за втори мандат Пламен Алексиев и номинираните за общински съветници и кметове на села получиха подкрепата на стотиците жители на града и общината, дошли на откриването.

P1360139 P1360145 P1360203

P1360159

Пламен Алексиев поиска доверието на съгражданите си, като подчерта, че с подкрепата на екипа, партньори и приятели е успял да промени облика на града и селата, да постигне финансова стабилност и независимост на общината, прозрачност в работата на администрацията, по-качествено здравеопазване за хората и да реализира редица проекти в социалната сфера.

P1360214 P1360217

„Община Радомир завърши успешно 16 проекта и има перспективата да реализира още 28 проекта”, каза Алексиев. Кандидат-кметът отбеляза, че постигнатата финансова стабилност на общината е предпоставка за един успешен мандат и му дава сигурност и увереност. „Бяхме заедно по време на наводненията и когато гасихме пожарите. Заедно градихме и резултатите от нашата работа са видими“, заяви още Алексиев. Кандидат-кметът на ГЕРБ получи подкрепата на областния управител Ирена Соколова, д-р Вяра Церовска – кандидатираща се за кмет на Перник, заместник-кмета Владислав Караилиев и евродепутата Владимир Уручев.

P1360223 Ирена Соколова

„Пламен Алексиев е човекът, който може да направи така, че градът да бъде друг, човекът, който носи енергията – политическата и чисто човешката”, каза Ирена Соколова. Управителят на областта посочи още, че успешните кметове на ГЕРБ обикновено са втори и трети мандат. „Пламен Алексиев върна доверието на хората в местната власт. Доказа, че общината може да бъде финансово стабилна, община с бъдеще. Неговият мандат е оценен като един от най-успешните в България. Той успя да събуди града от дългогодишната летаргия, в която се намираше. Той показа на България, че Радомир не е малко провинциално градче и нареди името му до областни градове като Варна, Пловдив, Велико Търново, Стара Загора и др.”, каза още Ирена Соколова. „Дайте шанс на себе си, избирайки Пламен Алексиев, за да може да продължи започнатото с подкрепата на Бойко Борисов и ПП ГЕРБ”, допълни Соколова. Посочено бе, че Алексиев е доказал, че Радомир може да бъде европейски град с възможности да привлича инвестиции „През неговия мандат има видими резултати. Това са санирани училища, детски градини, спортни и детски площадки, ремонтирани сгради на читалища, изградено видеонаблюдение на града, осветление, построена черква в с. Друган и новострояща се черква в Радомир. Залесени територии, изготвена кадастрална карта на Радомир, изградена е интегрална информационна система, реконструирани са и изградени над 34 км водопроводна мрежа, подготвена е техническа документация и инвестиционни проекти за многофункционален спортен център”, каза водещият DJ Teddy Georgio.

Откриването на кампанията се превърна в истински празник с появата на Валя Балканска, гайдаря Петър Янев и още 5-има майстори на каба гайдата. Космическият глас на голямата родопска певица покори радомирци, деца, млади момичета и момчета се тълпяха пред сцената, за да запечатат с телефоните си изпълненията на Валя Балканска.

 

Снимките:

1,2 и 3 Стотици радомирци дойдоха на пл. „Свобода”.

4 и 5 Кандидат-кметът Пламен Алексиев посрещна на сцената издигнатите от ГЕРБ за общински съветници.

6 Родопски гайдари удариха рамо на номинираните за управленци на Радомир за следващите 4 г.

7  Родопски гайдари удариха рамо на номинираните за управленци на Радомир за следващите 4 г.

8 Привърженици на ГЕРБ на различни възрасти присъстваха на откриването.

9 Претендентът за втори мандат развя знамето на ГЕРБ..

10 Моменти от откриването на кампанията

11 Областният управител Ирена Соколова подкрепи Алексиев.

 

Spread the love