Над 200 пенсионери от Ихтиман, Долна баня и Костенец заформиха бурен купон с диджей Иван, благодариха за грижите на кметовете Калоян Илиев и Владимир Джамбазов

Filed under: Актуално от днес,Долна баня,Ихтиман |

Малина Клисарска и Николай Вайселов от Ихтиман спечелиха безплатна екскурзия в чужбина

Шефката на пенсионерския клуб домакин Дана Янинска посрещна гостите с хляб и сол, всички изпяха „Многая лета“

221-08-01 кмет Ихтимн_5238

 

Над 200 пенсионери, членове на клубовете от общинската организация в Ихтиман с председател Дана Янинска и гостите от  Долна баня с председател Атанаска Лазарова и пенсионерският клуб „Зелен здравец“ от с. Костенец с председател Лиляна Пенджурова се събраха на бурен празник в средногорския град.
От името на домакините Дана Янинска поздрави всички присъстващи на празничната среща, като пожела на хората от третата възраст много здраве, щастие и още много незабравими мигове в живота.

24-06-Vladimir_Djambazov

По стар български обичай с хляб и сол бяха посрещнати гостите от Долна баня и село Костенец и след като си размениха цветя и скромни подаръци, поздравителни адреси прочетоха председателката на пенсионерите от Долна баня Атанаска Лазарова и нейната колежка от село Костенец Лиляна Пенджурова.
Специално благодарствено писмо получи кметът на Ихтиман Калоян Илиев за грижите, вниманието и всичко, направено от общинската управа досега за хората от третата възраст, след което той поздрави с празника пенсионерите и им пожела здраве, вяра, надежда и достоен живот занапред.
Благодарности бяха изказани и за кмета на Долна баня Владимир Джамбазов от Атанаска Лазарова, защото долнобанският градоначалник не отстъпва на своя колега от Ихтиман за грижите и вниманието към хората с посребрени коси.
След като всички изпяха „Многая лета“, се вдигнаха наздравици и се завихри неописуем пенсионерски празничен купон. Под звуците на диджея Иван Вакарлийски се завъртяха многокатови хора и танци, рецитираха се стихове.

221-08-01 _5250 221-08-01 -IMG_5241
Най-щастливи в празничния ден бяха пенсионерите Малина Клисарска и Николай Вайселов от Ихтиман, които спечелиха безплатна екскурзия в чужбина от столична туристическа агенция.

221-08-01 -IMG_5249 221-08-01 MG_5229
Щастливи и доволни са ихтиманските пенсионери, сподели председателката Дана Янинска, защото наскоро те отбелязаха четвъртвековния юбилей на общинската организация на хората от третата възраст с достойни дела и реализирани проекти и с нов пенсионерски клуб.

 

Снимките

1 Кметът на Ихтиман Калоян Илиев

2 Кметът на Долна баня

 

Spread the love