Мюзикълът на Марио Балтаджиев препълни читалище „Никола Вапцаров“ за празника на Банско

Filed under: Банско |

 

банско сайт09 банско сайт 61Община Банско подари невероятно театрално представление на най-значимите свои граждани – децата като част от своята културна програма по случай своя празник. В препълнената зала на Народно читалище „Никола Вапцаров“ бе представен мюзикълът „Грозното пате“. Той е дело на Марио Балтаджиев, автор на един от най-популярните и обичани мюзикъли у нас – „Аладин“, а либретото и текстът на песните са дело на Иван Ангелов. Децата имаха удоволствието да зърнат и хореография, създадена от Татяна Янева; като артистите Поли Генова, Ненчо Балабанов, Цвети Павлов, Яница Маслинкова, Мария Драгомирецкая, Камен Иванов и Атанас Чопов бяха с невероятните костюми на Антония Попова.

банско сайт 851 банско сайт IM0

След удивителния спектакъл актьорският състав обра бурни овации и не пропусна да благодари за гостоприемството на публиката, както и да похвали организацията и спомоществователството на общинската администрация.

Всички малчугани от общината бяха поканени от Ники Станоев да се повеселят заедно на стадиона. Много игри, атракции и занимания ги чакаха там – 5 батута, интерактивни игри и забавления. Специално изградената сцена пък даде възможност на най-смелите и най-артистичните да проявят своя талант пред публика. За финал всички се посипаха с цветен прах, за да запомнят празничния ден.

 

Spread the love