Вяра Церовска представи ГЕРБ листата пред работници от Перник, заяви: Само с мнозинство в Общинския съвет можем да реализираме важните решения общината

Filed under: Перник |

 

за сйта-перник 1-IMG_6057Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Перник Вяра Церовска и на кв. “Изток“ Емил Костадинов се срещнаха с работници от шивашки цех в общината. Церовска представи листата на ГЕРБ с кандидати за общински съветници. „Освен кмета много важно е в Общинския съвет да има компетентни и можещи хора. Нашият отбор е точно такъв – силен и готов да работи за повишаване на стандарта на живот на жителите от цялата община“, каза Церовска. Тя подчерта, че от съществено значение за едно успешно управление е ГЕРБ да има мнозинство в Общинския съвет. „Само с мнозинство можем да реализираме важните решения, заложени в управленската ни програма“, обясни кандидатът за кмет.

за сайта-перник 1-IMG_6001

Вяра Церовска изтъкна, че проблемите са много, но един от най-наболелите е свързан с лошата инфраструктура, която е ключова за развитието на икономиката. „Перник трябва да се превърне в притегателен център за инвестиции и развитие на бизнеса, а добрите транспортни връзки стоят в основата на всяка по-голяма инвестиция, затова ще търсим активно съдействие от държавните институции в тази посока.“, подчерта Церовска. Тя и Емил Костадинов разговаряха и с работещите в сладкарската фирма. На двамата кандидати за кметове бяха поставени редица въпроси, свързани с визията им на управление. Работниците споделиха и най-сериозните проблеми, с които ежедневно се сблъскват. Като основни сред тях бяха неремонтираните пътища и липсата на улично осветление. „Всички се обединяваме около мнението, че много неща в общината трябва да се променят. За да реализираме целите си, имаме нужда от вашето доверие“, заяви Церовска. Емил Костадинов призова всички да бъдат активни и на 25 октомври да упражнят правото си на глас.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Spread the love