Кметският внук и син на ресторантьор Стефан Марков окова с брачна халка красавицата Катерина от Благоевград след 10-годишна връзка

Filed under: Благоевград |

 

150 гости вдигаха тостове на стилната сватба в „Езерец”, баба Катя Щуркова пристигна от Гърция

226-01-11 katerina1

Очарователната Катерина Иванова най-накрая официално каза „да” на любимия си Стефан Марков от Благоевград на пищна сватба в  луксозния комплекс „Езерец”. Катерина и Стефан свиха семейно гнездо след 10-годишна връзка. Над 150 души вдигаха наздравици за младото семейство и разтърсиха дансинга от танци и хора.

226-01-11 katerina2

Неотлъчно до младоженците бяха кумовете Кирил и Меги, които са брат и сестра. По време на тържеството бяха спазени всички ритуали. По-голямото парче от питката остана в ръцете на младоженеца Стефан, с което показа, че той ще се грижи да носи хляба в семейството. Младоженецът настъпи и крака на булката и отново красноречиво доказа, че той ще чертае правилата.

226-01-11 katerina3

Бащата на младоженеца – Славейко Марков, е популярен ресторантьор, собственик на заведение в благоевградското село Зелен дол. Славейко пък е син на бившия кмет на село Зелен дол Стефан Марков, като младоженецът носи неговото име.

Най-щастлива беше бабата на младоженеца Катя Щуркова, която работи в Гърция повече от 20 години. Тя подпомогна младото семейство със солидна сума. По време на пищното сватбено тържество се вихриха буйни танци и се виха дълги хора. Наздравиците и веселието продължиха до зори.

Снимките:

1 Младото семейство сияеше от щастие.

2 и 3   Младоженците с най-близките си хора

Spread the love