Нов парти клуб „Звезда” отвори врати в Дупница, дъщеричката на собствениците Марина и Асен Чорбаджийски – Борянка, празнува втори ЧРД

Filed under: Оживление |

 

233-16-82-P1210305

Дупница има нов парти клуб – „Звезда”. Той ще бъде място за организиране на рождени дни от 1 до 99 г., семейни тържества и тематични партита. 2-годшната звездичка Борянка – дъщеричка на собствениците Марина и Асен Чорбаджийски, стана най-малката рожденичка в клуба, където тя празнува един от най-веселите си рождени дни. Парти клуб ”Звезда” се намира на Минчовия площад в Дупница до магазин „Детски моден свят”, като без да губите време – купувате подарък и отивате на детското парти.

233-16-82-P1210318

Атмосферата на парти клуба предразполага към организиране на незабравими детски дискотеки на фона на любими музикални хитове с диджей. Освен за организиране на рождени дни и партита помещението на парти клуба ще се отдава под наем за кръщенки, празници на ученици и класове. В момента тече организацията на детско парти за Хелоуин. Амбициозното младо семейство Чорбаджийски имат двама синове и дъщеря. „Много от нашите семейни приятели в Дупница  са с три или четири деца. Решихме да създадем място за семейни събирания с повече деца и да доградим с нещо Минчовия площад. И се получи. Кръстихме парти клуба „Звезда”, защото  тук всеки човек е звезда на своя празник”, обясниха развълнувано собствениците.

 

Spread the love