Билетите за „Марек Юнион-Ивкони” и „Белогорие” по 5 лв., за ученици и пенсионери – с намаление

Filed under: Дупница,Спорт |

 

236-14-03-1-Sportna zala

От волейболния клуб „Марек Юнион-Ивкони” пуснаха от вчера (понеделник) в продажба билетите за първия домакински мач от Шампионската лига. На 4 ноември (сряда) дупничани излизат срещу руския гранд „Белогорие” (Белгород) в своята зала, а това ще бъде и първото официално събитие в новото съоръжение. Цените са по 4 лева за ученици, студенти и пенсионери и по 5 за всички останали.

236-14-03-3-Sportna zala-4

Феновете на четирикратния волейболен шампион могат да си закупят и годишни карти, които осигуряват достъп до всички домакински мачове както за Суперлигата, така и за Шампионската лига. Те са с цена 30 лева за цялата година. Пропуските се продават в офиса на клуба в хотел „Рила”.

Работата в спортната зала продължава с пълна сила, като в момента се монтират седалките на трибуните, които са сини и бели. Поставя се и подовата настилка, която е по всички изисквания и е с цел да съхрани състезателите от контузии.

Залата трябва да бъде готова до четвъртък.

 

Снимки:

  1. В спортната зала се монтират седалките на трибуните и подовата настилка.
  2. 2 Кметът на Дупница Методи Чимев и мениджърът на „Марек Юнион-Ивкони” Людмил Найденов при една от инспекциите им на обекта.
Spread the love