„Атака” катастрофира брутално на изборите в Югозапада, хората: Докато Илиан Тодоров е в партията, няма да гласуваме, изцепи се, че 75% от артистите са хомосексуалисти! Срам и позор  

Filed under: Дупница,Кюстендил |

Човекът на Волен в Кюстендил Владислав Лехчански опашкар с 1,98% от кметския вот, изля агресията си върху невинната пенсионерка Вера Младенева

Любка Велинова в Дупница се добра до 1,59% от гласовете, Румен Ваташки в Перник с 2,55 на сто 

237-02-01-Владислав-лехчански

Атакистите на Волен Сидеров тотално изтрещяха – Илиан Тодоров обиди хората на изкуство на сексуална ориентация, а кюстендилецът Владислав Лехчански продължава да се държи безпардонно, като нападна невинна пенсионерка, звъняха възмутени читатели в редакцията на в. „Вяра”. Показателни са и резулттите им от изборите – пълна катастрофа. Кандидат-кметицата Любка Велинова се класира предпоследна на изборите в Дупница с 1,59%, Владислав Лехчански се нареди 6-и в Кюстендил с 1,98%, при «Атака» в Перник положението също е смазващо – само 2,55% отидоха при Румен Ваташки.

108-03-81-P1150708

Последната издънка на координатора на партията за Югозапада Илиан Тодоров възмути читателите. Той се изцепи, че 75% от артистите са хомосексуалисти и дегенерати. Депутатът твърди, че това е цитат на Алфред Кинси, но видният американски биолог и сексолог никога не е казвал това. Още повече – Алфред Кинси (1894 – 1956 г.) никога не използва в изследванията си обиди като „дегенерати“. „Поредният срам и резил за „Атака”, затова ли депутатите взимат 4 бона заплати – да ръсят обиди и глупости. Тодоров бил пример за политик по думите на лидера му Волен?! Пълен абсурд. Докато той е в „Атака”, няма да гласуваме за тази партия”, категорични са хората. Поредното си скандално изказване Илиан Тодоров направи пред Първо-РПУ в София, когато лидерът на „Атака“ Волен Сидеров и част от симпатизантите му бяха доведени в полицейското управление след размириците в НАТФИЗ. Атакистите правят гаф след гаф, абсолютна катастрофа са. Само преди дни лидерът на партията в Кюстендил Владислав Лехчански нападна и тръшна като кечист на земята невинна пенсионерка. Ядосан, че от общинската полиция са му написали акт, че животните му унищожават градината на Вера Младенова, Лехчански изля агресията си върху възрастната жена и разби портата й. „Подобава ли подобно поведение на лидер на партия и на кандидат за кмет. Пази боже да беше станал градоначалник – така ли щеше да ни натръшка всички и с бой да си решава пролемите. Никой не му е виновен, че се провали на изборите или че не е взел мерки за животните си. Да си обуздава нервите, не да бие хората”, коментираха пресния случай кюстендилци.

Най-безочливо свитата на Волен в Кюстендил завлече с неплатен наем от 800 лв. за партиен офис пенсионера Христо Кюшев. Атакистите изчезнали от помещенията яко дим, без да си платят дължимото. Тогава Илиан Тодоров безцеремонно махна с ръка: „Мен какво ме занимавате, аз да не съм счетоводител”. Кюшев се оплака, че пуснал жалба до Волен Сидров, но в отговор вместо извинение и дължимото за наем получил книгата на лидера.

Последното театро на Сидеров в НАТФИЗ буквално подпали социалните мрежи. Хиляди кипнаха на протест срещу своеволията на Волен и поискаха имунитета му. Симпатизанти на „Атака” от Дупница още си спомнят с горчивина как чакаха Волен Сидеров и Илиан Тодоров по нощите и в най-големия студ миналата година да ги удостоят с присъствието си в града. 70 души зъзнаха в очакване на Волен. Същият сценарий се повтори и през май миналата година за отркриването на новия клуб на „Атака”, когато 150 души чинно тръпнаха в очакване на Илиан Тодоров, които закъсня „порядъчно”, дори не си направи труда да звънне и да предупреди, че ще закъснее. „Високомерието и агресията тотално сринаха „Атака”. Рейтингът им удари дъното, хората се отдръпнаха от тях, защото всеобщото мнение е, че хората на Волен, начело със самия него са неуравновесени и нестабилни. Последните примери за липса на доверие към „Атака” са резултатите от местните избори. Лехчански в Кюстендил се нареди на опашкарското 6-о място с 1,98%, а кандидатката им в Дупница Любка Велинова се добра до 1,59%”, са коментарите на хората.

 

Снимките

1 Владислав Лехчански

2  Илиан Тодоров

 

 

Spread the love