С мощното „Че ОткАчим” духът на лампата Ники Табаков нахълта в ОбС-Дупница, издигнаха го до „Кольо президент”

Filed under: Дупница |

Новоизлюпеният политик барабанист от РБ спретва дует със Славчо Павлов, дупничани: Има ли шоумен място в политиката?

237-01-10 Табаков

С мощното „Че ОткАчим” кралят на лампите Николай Табаков връхлетя в Общинския съвет на Дупница. Атрактивният барабанист и художник не може място да си намери от кеф, че си осигури място сред хората, които в следващите 4 години ще взимат важните решения за бъдещето на Дупница. Новият политик влезе в ОбС от името на Реформаторския блок и ще си прави компания с водача на листата Славчо Павлов.

237-01-10 Славчо-Павлов

„Да се похваля официално, вече съм общински съветник в Дупница, от Реформаторския блок! Благодаря на хората, които дадоха гласа си за мен, благодаря и на Реформаторския блок, че ме издигнаха, благодаря на всички и за всичко! Направо Че ОткАчим!”, изля емоциите си в социалната мрежа Ники Табаков, известен в Дупница с прозвището Духа на лампата заради арт лампите, които майстори. Приятелите на Ники се надпреварваха да го поздравяват за новото му амплоа на общински съветник, пожелаваха му: „С Бога напред… и умната, да управляваш мъдро… вълненията на някои изригнаха до „Кольоо президент”, а други вече крояха планове да им оправя улиците.

Повечето дупничани обаче се питаха: „Какво ще прави един шоумен в политиката? Хората на изкуството се водят от емоциите си и доколко ще може да взема правилни и далновидни решения. А може и да ги пощури останалите общинари”, бяха някои от коментарите на хората. А Табаков определено си пада щурак. Той вдига палец на автостоп при -11 градуса на Е-79, без да му трепне окото, прави рок и блус фестивали в планината и организира 10 мулета да се катерят с инструментите му до Езерата в Рила.

Табаков не за първи път се пробва в политиката. Името му фигурираше в листата на Зелените за 10-и МИР-Кюстендил

Снимките:

1 Николай Табаков

2 Славчо Павлов

 

 

Spread the love